Naujiena!!!

Skelbimų paieška

Susisiekime

Nori pranešti apie įvykį, renginį???

El.paštas: naujienos@infomazeikiai.lt

Naujausi komentarai

Artimiausi renginiai

NOEVENTS

Aplankyk!!!

Grupė SEKUNDA
Vestuviniai Muzikantai vestuvėms!

Sausainiai „Šuniukai“ PDF Spausdinti Email
Straipsnį paruošė Administratorius | 2012 m. kovo 31, Šeštadienis, 05:17

Tešlai reikės:

200 g kvietinių miltų;

25 g kukurūzų miltų;

25 g pieno miltelių;

3 v. šaukštų cukraus pudros;

180 g kambario temperatūros sviesto;

3 v. šaukštų 36% grietinės;

1/2 plytelės pieniško ar juodojo šokolado.

Dekoracijoms reikės:

šokoladinių sausų dribsnių ausytėms;

šokoladinių pagaliukų akytėms;

nosytės gali būti iš razinos, džiovintos spanguolės ar tešlos gabalėlio sumaišyto su kakavos milteliais.

 

Gaminimas

 

Kvietinius miltus sumaišyti su kukurūzų miltais bei pieno milteliais. Sviestą išsukti su grietine bei cukraus pudra iki vientisos masės. Po to palaipsniui sudėti miltų – pieno mišinį. Suminkyti tešlą.

 

Šokolado plytelę susmulkinti į 48 nedidelius gabalėlius. Atgnybti nedidelį tešlos gabalėlį (apie 10 g.), rankomis suformuoti rutuliuką, suploti lyg darytume cepelinus, į vidų įdėti šokolado gabalėlį ir vėl padaryti rutuliuką, turi gautis maždaug lazdyno riešuto didumo. Tą patį padaryti su likusia tešla.

 

Iš dribsnių padaryti ausytes, iš šokoladinių pagaliukų, skirtų tortų puošimui, padaryti akytes, o nosytę pagal fantaziją – iš razinų ar tešlos gabalėlių.

 

Orkaitę įkaitinti iki 150-160°C temp., sudėti šuniukus į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir kepti apie 20 min. kol gražiai pagels. Atvėsinti, o atvėsusius laikyti sandariame inde.

 

Skanaus!

 


 
Kiti straipsniai šioje kategorijoje
Pridėti naują komentarą
KOMENTARAI
Vardas:
El. paštas:
 
Komentaro pavadinimas:
Žemiau galite rašyti savo komentarą:
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Įveskite paveiksliuke matomus simbolius.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

KOMENTARAI

Sukūrė Inforena   Kuriant panaudota atvirojo kodo TVS Joomla