Naujiena!!!

Skelbimų paieška

Susisiekime

Nori pranešti apie įvykį, renginį???

El.paštas: naujienos@infomazeikiai.lt

Naujausi komentarai

Artimiausi renginiai

NOEVENTS

Aplankyk!!!

Grupė SEKUNDA
Vestuviniai Muzikantai vestuvėms!

Piemenėlių apkepas PDF Spausdinti Email
Straipsnį paruošė Irma Peldė | 2011 m. rugsėjo 11, Sekmadienis, 05:00

Jums reikės:

300 gramų kiaulienos faršo,

svogūno,

morkos,

prieskonių mėsai (aštrių),

aliejaus kepimui,

poros šaukštų pomidorų padažo,

bulvių košės (pertrinti karštas virtas bulves, dėti karšto pieno ir sviesto),

100 gramų fermentinio sūrio,

šaukšto majonezo.

 

Gaminimas

 

Kiaulienos faršą patroškinti su smulkiai pjaustytais svogūnais, tarkuota morka ir pomidorų padažu. Įdėti prieskonių pagal skonį.

 

Orkaitei skirtą kepimo indą ištepti riebalais, dėti ištroškintą faršą, ant viršaus tolygiai paskirstyti ataušusią bulvių košę, ant jos tarkuotą sūrį sumaišytą su majonezu ir kokiomis nors prieskoninėmis žolelėmis.

 

Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min., kol paviršius gražiai apskrus.

 

Skanaus!

 


 

 
Kiti straipsniai šioje kategorijoje
Pridėti naują komentarą
KOMENTARAI
Vardas:
El. paštas:
 
Komentaro pavadinimas:
Žemiau galite rašyti savo komentarą:
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Įveskite paveiksliuke matomus simbolius.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

KOMENTARAI

Sukūrė Inforena   Kuriant panaudota atvirojo kodo TVS Joomla