Naujiena!!!

Skelbimų paieška

Susisiekime

Nori pranešti apie įvykį, renginį???

El.paštas: naujienos@infomazeikiai.lt

Naujausi komentarai

Artimiausi renginiai

NOEVENTS

Aplankyk!!!

Grupė SEKUNDA
Vestuviniai Muzikantai vestuvėms!

„Grybautojų džiaugsmas“ PDF Spausdinti Email
Straipsnį paruošė Irma Peldė | 2011 m. rugpjūčio 27, Šeštadienis, 04:55

Jums reikės:

200 gramų voveraičių;

40 gramų sviesto;

30 gramų fermentinio sūrio;

5 bulvių;

1 svogūno; 

1 morkos;

3 šaukštų grietinės;

juodųjų pipirų;

druskos;

salotų lapų, svogūnų laiškų, krapų.

Gaminimas

Voveraites nuplauti, smulkiai supjaustyti ir virti. Jei grybai šviežūs, juos pavirti apie 20 minučių.

 

Pakepinti svogūnus svieste ir ant jų sudėti voveraites, stambiai tarkuotą morką, smulkintą česnaką, druską, pipirus ir viską patroškinti. Baigiant troškinti, supilti grietinę ir užvirinti.

 

Iš bulvių išskaptuoti krepšelius voveraitėms. Bulvių krepšelius kepti 200 laipsnių orkaitėje su ventiliatoriumi apie 20 - 30 minučių, kol gražiai apskrus. Tuomet bulvių krepšelius išimti iš orkaitės, į juos sudėti troškintas voveraites, užbarstyti sūrio drožlių ir dar 10 – 15 minučių kepti orkaitėje.

 

Skanaus!

 

 

 
Kiti straipsniai šioje kategorijoje
Pridėti naują komentarą
KOMENTARAI
Vardas:
El. paštas:
 
Komentaro pavadinimas:
Žemiau galite rašyti savo komentarą:
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Įveskite paveiksliuke matomus simbolius.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

KOMENTARAI

Sukūrė Inforena   Kuriant panaudota atvirojo kodo TVS Joomla