Kurioje šalyje geriausia ilsėtis kiekvienam zodiako ženklui?

Apdulkėjęs lagaminas vis dažniau patraukia žvilgsnį, spalvingi egzotiškų šalių lankstinukai vilioja tarsi medus bites, o jūs vis negalite išsirinkti, kurgi praleisti užtarnautas atostogas? Paskaitykite šį horoskopą ir sužinosite, kokios šalys labiausiai tinka Jūsų zodiako ženklui.

Vandens ženklams – „šlapios“ atostogos

Vėžiai. Kaip ir dera vandens ženklui, vėžiai geriausiai atsipalaiduos būdami šalia vandens: prie ramaus ežero ar skaidraus baseino. Atostogauti vėžiams tinka ir Lietuvoje, o jeigu vis dėlto nuspręstumėte pajudėti už gimtinės sienų, daugiausia įspūdžių patirtumėte nuvykę į Indiją ar Škotiją.

 

Skorpionai. Jeigu per atostogas skorpionams nėra kur įmerkti kojos, tai anokios čia ir atostogos! Jie gerai jaučiasi prie bet kokio vandens telkinio. Maloniai praleis laiką ir vaikštinėdami jūros pakrante, ir pliuškendamiesi ežere. Tinkamiausios šalys atostogoms: Turkija, Marokas, Vengrija.

 

Žuvys. Žuvų ženklo žmonėms šiais metais rekomenduojama suskubti atostogauti iki birželio pabaigos. Vėliau prasidės ne itin palankus metas. Žuvų ženklo atstovams atostogos be vandens telkinio – ne atostogos. Tad geriausia jie pailsi tose šalyse, kur yra upių, ežerų, jūrų. O apskritai žuvims tinkamiausios šalys – Izraelis ir Nepalas.

 

Žemės ženklams – kalnai, švara ir komfortas

 

Jautis. Jaučiams svarbu, kad atostogaujant netrūktų patogumo. Jiems reikia minkštos lovos, gardaus maisto ir aukštos kokybės aptarnavimo. Šio ženklo atstovai puikiai jaučiasi atostogas leisdami Švedijoje, Danijoje, Austrijoje, Bulgarijoje.

 

Mergelės. Skrupulingosioms mergelėms atostogos turi vykti pagal planą. Jos sudaro tikslų kelionės maršrutą ir stengiasi nuo jo nenukrypti. Kad ir kur beatostogautų, mergelės reikalaus švaros ir tvarkos. Šio ženklo atstovams šią vasarą ypatingai patariama saugotis vandens telkinių. Atostogoms labiausiai tinka Šveicarija ir egzotiškoji Japonija.

 

Ožiaragis. Užsispyrę ožiaragiai dievina kalnus. Jiems patinka iššūkiai, sunkumai, ekstremalumas, natūrali gamta. Ožiaragiai tikrai atgaus dvasines jėgas atostogaudami Meksikoje, Tibete ar Norvegijoje.

 

Oro ženklams – gera kompanija

 

Dvyniai. Be bendravimo, kaip be oro negalintiems gyventi dvyniams nesvarbu, kur atostogauti. Svarbu, kad šalia būtų gera kompanija, su kuria galima padiskutuoti ir gerai praleisti laiką. Todėl ir atostogauti jiems patartina ten, kur daug komunikacijos, kur lengva susipažinti: Graikijoje, Amerikoje, Belgijoje.

 

Svarstyklės. Svarstyklėms, kaip ir dvyniams, reikšmingesni bendrakeleiviai, negu kelionės tikslas. Vis dėlto keliaujant joms reikalingas komfortas ir maloni draugija. Jos stengiasi nenukrypti nuo maršruto, retai pasiduoda spontaniškoms improvizacijoms. Svarstyklės geriausiai jaustųsi Didžiojoje Britanijoje.

 

Vandenis. Iki birželio pabaigos šiais metais vandeniams keliauti nepatartina. Planuokite, būkite sėslus, tačiau nesusigundykite „gerais“ pasiūlymais. Vandeniai yra labai įvairiapusiški žmonės, todėl daugiausia įspūdžių jie patirtų savo charakteriu spalvingose šalyse: Rusijoje, Kanadoje.

 

Ugnies ženklams – ekskursijos ir poilsis

 

Avinas. Avinus paprastai domina žygiai su kliūtimis ir išbandymais. Jiems labiau patinka judėti, daug pamatyti, negu gulėti prie baseino su knyga ar žurnalu rankose. Labiausiai tinkančios šalys – šiaurės Airija ir Vokietija.

 

Liūtas. Liūtai poilsį ir atostogas supranta panašiai, kaip ir jaučiai. Jiems reikia patogumų, gero aptarnavimo ir galimybės pademonstruoti savo apdarus. Liūtai gali ilsėtis pasyviai, bet prabangiai. Palankiausios šalys atostogoms – Italija, Ispanija, Prancūzija.

 

Šaulys. Šauliui atostogos – didelė šventė, kurią reikia visapusiškai išnaudoti. Ekskursijų metu jie norės daug pamatyti, sužinoti, tad aktyvus poilsis – kaip tik šauliui. Labiausiai tinkančios šalys: Brazilija, Serbija, Lenkija.

 

{alfa2}