Mobilusis telefonas „Nokia 3720 Classic“

ITŽINIOS.LT

 

Mobilusis telefonas „Nokia 3720 Classic“ yra įvardinamas kaip patikimiausias kompanijos „Nokia“ telefonas. Jis yra atsparus smūgiams, vandeniui bei dulkėms. Nors nėra toks tvirtas kaip „Sonim XP3“ ar „Samsung B2100“, mobilusis telefonas „Nokia 3720 Classic“ turėtų atlaikyti daugumą smūgių.

 

 Mobilusis telefonas „3720 Classic“ yra gana protingas prietaisas. Nerūdijančio plieno ir tekėjimui atsparus korpusas suteikia kietumo. Nepaisant grūdintos išorės, mobilusis telefonas „Nokia 3720 Classic“ yra gana paprastas GSM telefonas. Jis turi 2,2 colių 320×240 pikselių ekraną, 2 megapikselių kamerą su LED blykste.

 

Be to, jame yra ir microSD atmintis, grotuvas ir stereo FM radijas. Šiame telefone yra ypač naudinga funkcija – tai LED žibintuvėlis. Šis mobilusis telefonas palaiko Bluetooth 2.1 ir USB ryšį. Jame yra didelė 1050 mAh baterija, leidžianti kalbėti 7 valandas. Laukimo režimo trukmė yra itin ilga – 18 dienų. Standartinė pakuotė apima ir 1GB dydžio atminties kortelę, stereo ausines, BL-5CT bateriją bei AV-8 įkroviklį.

 

Šis mobilusis telefonas priklauso serijai „Series 40“, taigi, jame yra ir interneto naršyklė bei elektroninio pašto kliento paslauga. microSD kortelėje jau yra programa „Nokia Maps“, nors telefonas „Nokia 3720 Classic“ ir nepalaiko GPS ryšio. Nepaisant viso tvirtumo, jis sveria tik apie 94 gramus, o jo matmenys – 115x47x15mm. Tai šiek tiek didesnis mobilusis telefonas už kitus GSM telefonus. Vartotojai gali pasirinkti pilką arba geltoną mobilųjį telefoną. Jo kaina – 125 eurai.

 

www.itzinios.lt