Horoskopas penktadieniui 04-15

Avinas – Nešvaistykite savo jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite: šiandien kiekvienas girdės tik save patį. Būkite atsargūs, kad netyčia neprasitartumėte apie savo paslaptį, meilės, verslo, finansinę.

Tauras – Reikalai strigs vietoje. Nieko baisaus, jūs dar turėsite progų viską sutvarkyti taip, kaip jums reikia. Gresia nelabai malonūs pokalbiai su antrąja puse.

 

Dvyniai – Vargu ar taps sėkmingi mėginimai paaiškinti savo norus, ketinimus, jausmus. Šiandien galite sulaukti netikėtos finansinės pagalbos, pinigų, kuriuos esate seniai užsidirbę.

 

Vėžys – Būsite gana svajingi, romantiški, tačiau aplinkybės reikalaus nusileisti ant žemės, priimti konkretų sprendimą. Jei jūsų darbas susijęs su dokumentais, pinigais ar informacija, būkite itin atidūs, galite nepastebėti padarę klaidą.

 

Liūtas – Būkite atidūs, nes galite susikompromituoti. Šiandien nepriimkite svarbių sprendimų, jums stigs informacijos. Beje, jeigu jūsų intuicija išplėtota, tuomet elkitės taip, kaip jaučiate.

 

Mergelė – Sudėtinga diena: iš jūsų gali būti pareikalauta daugiau negu galite duoti arba suprasti. Tai neblogas laikas aiškintis paslaptis, tvarkyti konfidencialius reikalus.

 

Svarstyklės – Jūs esate įžvalgūs, apsukrūs, tačiau aplinkybės šiuo metu klostosi painiau, nei pasiruošę. Mokėkite nusileisti žmogui, kurį mylite, sutuoktiniui. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite atsargesni.

 

Skorpionas – Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės. Netinkama diena oficialiai aptarinėti svarbių reikalų su vadovais. Tiesa, jei jums reikia pasišnekėti konfidencialiai su aukštu asmeniu, tuomet tai puikus laikas.

 

Šaulys – Būkite atidūs aplinkinių šnekoms: galite išgirsti, suprasti svarbią paslaptį. Patys, atvirkščiai, geriau patylėkite. Ir nieko iš kitų nereikalaukite: vargu ar ką pešite keldami skandalus, reikšdami ultimatumus.

 

Ožiaragis – Pasyvus metas, kada verta užsisklęsti savyje, atsisakyti neprivalomo bendravimo. Nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas – prieš savo valią galite būti įtraukti į kompromituojamą reikalą.

 

Vandenis – Jūs puikiai žinosite, kam ir ką reikia pasakyti, kad pasiektumėte savo. Jūsų ausis gali pasiekti mylimo žmogaus paslaptys. Būkite atidesni vaikų kalboms: galite suvokti, ką jie nuo jūsų slepia.

 

Žuvys – Nesitikėkite iš ko nors sulaukti pagalbos – tik patys sau galėsite padėti. Beje, labai tikėtina, kad patiems teks kam nors pagelbėti, ir tai pasistenkite padaryti su malonumu.

 

Šaltinis: vytautus.com

 

{parasas}