2010 m. Rugsėjo 13 d. Pirmadienis

256 metų diena, 37 metų savaitė. 

Saulė teka 06:45, leidžiasi 19:44. Dienos ilgumas 12:59. Jaunatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +17 iki +19, debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +10 iki +12, debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Beraščiui ir akiniai nepadeda. (LIAUDIES IŠMINTIS) 

Sveikiname – Barmantus, Barvydes.

Dienos horoskopas:

Avinas – vargu ar pavyks išvengti nepalankių įtakų bei aplinkybių šeimoje, bendraujant su partneriu. Būtų neprotinga pasiduoti emocijoms ir iškloti viską, ką galvojate. Galite labai įskaudinti artimą žmogų arba pats būsite įskaudintas.

Jautis – tikriausiai teks pasirūpinti artimo žmogaus reikalais, išsiaiškinti asmeninius santykius. Iš ryto būsite gana veiklus, todėl jei turite kokių nors suplanuotų darbų, nedelsdamas jų imkitės. Popiet jau norėsis tik ilsėtis ir svajoti.

Dvyniai – nelengva bus bendrauti, teks pasitelkti kantrybę ir supratimą. Jausite, jog kažkas keisto vyksta už jūsų nugaros ir kad tai garsiai nepasakoma. Sunku bus suprasti, kas jus palaiko, o kas rezga pinkles, tad galite įtarti niekuo dėtą žmogų.

Vėžys – diena bus kūrybinga, aktyvi, tačiau ne itin taiki. Jau nuo pat ryto gresia pavydo scenos, nesusipratimai. Pasiseks, jei stiprus neapykantos pliūpsnis nesunaikins šiltų jausmų ir nesugriaus bendrų dienos (bei ateities) planų.

Liūtas – galimos pajamos iš nuomos, individualių paslaugų, prekybos arba svarbūs pirkiniai, pasiskolinimai. Derėtų neprarasti saiko mėgaujantis gyvenimo malonumais, gardumynais. Kažkam iš jūsų aplinkos tai pasirodytų įžūlu ir nepadoru.

Mergelė – galite sėkmingai įgyvendinti planus, susijusius su svečių priėmimu ar giminių lankymu, privalomais skambučiai jiems ir pan. Dėl svarbaus reikalo galite susitarti su broliu ar seserimi. Tik nieko gero, jei pernelyg kišitės į jų asmeninius reikalus.

Svarstyklės – iš ryto plūksitės namuose, pasibardamas su savo šeimos nariais. Vėliau bus įdomiau, ypač jei apie save jums primins senas gerbėjas ar buvusi meilė. Vis dėlto paskui nudžiugimą gali sekti nusivylimas, tad didelių „scenarijų” iš anksto nekurkite.

Skorpionas – nuo pat ryto jums labiausiai rūpės gurmaniški pietūs, susitikimas su jums reikšmingais žmonėmis arba nusimatantis renginys, meilės pasimatymas. Tačiau ne viskas klostysis sklandžiai. Kai kurias iliuzijas gali išsklaidyti nemalonus incidentas.

Šaulys – ūkiniai, buitiniai reikalai, pareigos atims nemažai jėgų, todėl gali pablogėti savijauta. Jei nepersitempsite ir stengsitės gerai sutarti su aplinkiniais, popietė gali būti beveik romantiška. Prioritetą teikite santykiams su žmonėmis, viešnagėms.

Ožiaragis – galite susitikti su buvusiu partneriu ar žmogumi, į kurį reaguojate šiek tiek priešiškai. Kita vertus, gali būti ir taip, kad kažkas pakurstys jumyse karštas aistras, neįprastus įgeidžius ar ambicijas. Bet kokia kaina norėsis pasiekti savo.

Vandenis -suksite galvą dėl pinigų, pirkinių, o jei turite negrąžintų skolų ar neatliktų įsipareigojimų, nerimausite dėl jų. Nesinorės susitikti su žmonėmis, kurie galėtų tai priminti. Tačiau kaip tik tai gali nutikti. Popiet nusimato kelionė arba svečias iš toli.

Žuvys – galite gauti žinią iš toli, sulaukti svečio, arba pats kažkur vyksite, dalyvausite. Jūsų šiandieniniai pamąstymai, kalbos kitiems gali padaryti ne tik gilų įspūdį, bet ir tam tikra prasme lemti jų veiksmus, apsisprendimą.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}