2009 m. kovo 23 d.

82 metų diena, 12 metų savaitė.

Saulė teka 06:14, leidžiasi 18:38. Dienos ilgumas 12:24. Mėnulio fazė – delčia. Oro temperatūra dieną nuo 0 iki +2, debesuota, šlapdriba. Vėjas vakarų, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -1 iki -3, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s.

 
Dienos patarimas – Nenorėti nieko išmokti yra nusikaltimas.(Dionisijas)

Dienos prietaras – Jei išsibėrė druska – lauk nemalonumų.

Sveikiname – Gatigintus, Vismantes, Alfonsus, Akviles.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.24 3,38 2.89 1,65
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,20 2.85

1,57

 

Dienos vaizdelis.

Avinas

Palankus laikas asmeninei iniciatyvai, nuosavybės ir verslo reikalams. Sieksite susikurti tvirtesnį materialinį pagrindą, labiau įsitvirtinti darbe. Galimas neprognozuotas įvykis, netikėtumas. Panašu, kad tai išeis į gera.

Tauras

Laukia intensyvus bendravimas su įvairiais žmonėmis. Aktualūs bus su žiniasklaida, korespondencija, prekyba, reklama, ryšiais susiję reikalai. Tikėtina svarbi informacija. Jei ja pasinaudosite, galite šiek tiek praturtėti.

Dvyniai

Gali būti, kad susidursite su kliūtimis dėl transporto ar ryšių sutrikimų. Arba paprasčiausiai rūpinsitės techniniais reikalais, tam panaudosite įgytas žinias, eksperimentuosite ar panašiai. Laukite netikėtos žinios.

Vėžys

Aktyviai bendrausite su priešinga lytimi arba su vaikais. Seksis protiniuose žaidimuose, kūrybos konkursuose. Neplanuotai galite kažką nusipirkti namų ūkiui. Panašu, kad tai maloniai nustebins kai kuriuos šeimos narius.

Liūtas

Kūrybos prasme tai turėtų būti naudinga, rezultatyvi diena. Tačiau rūpesčių gali sukelti buhalteriniai reikalai, praktiniai klausimai. Netikėtų siurprizų sulauksite iš jums neabejingo asmens arba vaikų. Galima meilės avantiūra, pobūvis.

Mergelė

Neskubėkite nutraukti sutarties arba santykių su jums svarbiu žmogumi. Jei labai pasistengsite arba pasitelksite į pagalbą tarpininkus, galite pasiekti palankų susitarimą jums aktualiu dalykiniu klausimu.

Svarstyklės

Kils naujų idėjų, susijusių su investicijų galimybėmis, bendradarbiavimu. Pasisaugokite tų, kas gali jums pakenkti – jie dabar aktyvūs ir pasiruošę puolimui. Gali įvykti tai, ko visiškai nesitikite.

Skorpionas

Galimos naudingos pažintys ir susitikimai, kurie praturtins jus intelektualiai arba dvasiškai. Planai, susiję su kelione, užsieniu, publikacijomis, mokslu, karjera, tam tikra prasme turėtų realizuotis. Galbūt atsinaujins romantiškas ryšys.

Šaulys

Galimi nelengvi pokalbiai su kolegomis, pareigūnais, įvairiais kontrolieriais. Jie arba jūs būsite dalykiški, griežti, reikalaujantys atsakingumo, disciplinos. Palanku planuoti su karjera, vadovavimu, studijomis susijusius reikalus.

Ožiaragis

Bus būdingas didesnis smalsumas, žinių troškimas. Jums turėtų sektis ir visuomeniniuose, ir asmeniniuose reikaluose. Gali išsiplėsti jūsų draugų, pažįstamų ratas. Arba tiesiog susitiksite žmogų, kurio seniai nematėte ir kuris turi kuo jus nustebinti.

Vandenis

Galvosite ir kalbėsite apie susipainiojusį, neaiškų reikalą. Jūsų suvokimas gali būti labai subjektyvus. Tačiau meilės reikaluose puikiai seksis, ypač jeigu išvengsite svetimų akių, viešumo. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu, vaistais.

Žuvys

Seksis bendrauti, pasireikšti kūrybiškai ir intelektualiai. Galite gauti naudingą ir praktišką patarimą, vertingą pasiūlymą. Iš esmės jums viskas klosis kuo puikiausiai, jei tik sugebėsite kontroliuoti savo emocijas bei žodžius.

 

www.vytautus.com