Horoskopas antradieniui 12-27

Avinas – Tikėtina, kad už savo pastangas tarpininkauti, suderinti interesus ar įsipareigojimus jūs būsite įvertintas. Įmanoma nauda iš finansinės veiklos arba atsiimsite skolą, gausite kompensaciją, alimentus. Gali atvykti svečias iš toli.

Tauras – Seksis demonstruoti erudiciją, bendrauti su įtakingais veikėjais, valdininkais. Galite gauti pranešimą, žinią iš aukštesnės institucijos, teismo ar pan. Panašu, kad ruošitės konferencijai, kelionei ar į ją leisitės.

 

Dvyniai – Jus itin domins politiniai įvykiai ir negalėsite likti nuošalyje, jeigu turėsite progą kažką nuveikti, pasisakyti. Santykiai su aplinkiniais bus neblogi, jei nekelsite neįmanomų reikalavimų. Panašu, kad kitiems darysite svarbią įtaką.

 

Vėžys – Sugebėsite padaryti gerą įspūdį tiems, kurie jus domina, nes mokėsite išklausyti kitokią nuomonę, nevengsite diskusijų. Atrodysite kupinas draugiškumo bei įdomių idėjų ir realiai įgyvendinamų planų. Tai išties neliks neįvertinta.

 

Liūtas – Kai kurie jūsų norai neatitinka galimybių. Kad įgyvendintumėte, reikalingas ne tik protas bei intuicija, bet ir slaptas palaikymas. Pamąstykite, kas galėtų jums padėti ar prisidėti. Tik neįsivelkite į nelegalius dalykus, nešvarias intrigas.

 

Mergelė – Rami diena. Neblogai seksis darbai, kuriuos galite atlikti neskubėdamas, be įtampos, panaudodamas meninę gyslelę. Intriguojami flirtai, meilė, pramogos, vaikų čiauškėjimas šiandien bus itin pageidaujami dalykai jūsų širdžiai.

 

Svarstyklės – Galbūt jausite būtinybę ieškoti naujo uždarbio šaltinio, tvarkyti nuosavybės, komercinius, kreditų, nuomos reikalus. Palanku, bet su sąlyga, kad kiti jums padės, palaikys, o ne trukdys. Kreipkitės į patikimą pažįstamą.

 

Skorpionas – Palanku užsiimti su reklama, ryšiais, informacija, prekyba susijusia veikla. Įvairūs reikalai, kontaktai teiks ir pasitenkinimo, ir apčiuopiamos naudos. Galbūt gausite žinią iš giminaičio arba iš žiniasklaidos sužinosite jums aktualią naujieną.

 

Šaulys – Būsite labai jautrus, neramus, bet tuo pačiu gana geranoriškas. Siekite ramybės, nes būtinas vidinis komfortas. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, namams. Artimieji bus dėkingi už sukurtą jaukumą, šiltą namų židinį, darnius santykius.

 

Ožiaragis – Aktyvi, šurmulinga diena. Galite pasireikšti kūrybinėje veikloje, kažką reikšmingo nuveikti patinkančio asmens labui arba jį labiau sužavėti savo dėmesiu, išmone. Galimas smagus nuotykis, malonus susitikimas arba turiningas renginys.

 

Vandenis – Būsite nusiteikę ryžtingai imtis darbų, rimtai stengtis, kad tik viskas pavyktų, kaip suplanuota. Nebloga diena tikrintis sveikatą, atlikti kai kurias medicinines procedūras. Galima koreguoti įvaizdį: rezultatu liksite patenkintas.

 

Žuvys – Šiandien nerastumėte vietos, jei tektų būti vienumoje. Jums būtinai reikės draugijos, artimos sielos. Labiau įvertinsite ir gyvenimo draugą, ir dalykinius partnerius. Netgi į konkurentus pažvelgsite palankiau, pakviesite bendradarbiauti.

 

Šaltinis: vytautus.com