2009 m. sausio 26 d.

26 metų diena, 05 metų savaitė.

Saulė teka 08:18, leidžiasi 16:45. Dienos ilgumas 08:27. Mėnulio fazė – jaunatis. Oro temperatūra dieną nuo +2 iki +4, debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 2-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -1 iki +1, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 2-5 m/s .  

Dienos patarimas – Trys pagyrimo žodžiai suminkština kiekvieno žmogaus širdį.
(T.S. Lai)

Nepamiršk pasveikinti – Paulės, Justo, Eigilės, Rimanto.

Dienos vaizdelis.

Sausio 26 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

 

Avinas

Atsipalaiduokite, šiandien kiekvienas sutiktasis jums bus draugas, nepriklausomai nuo to, ar žmogus pažįstamas. Tik neįsijauskite į tokią jaukią ir pasitikėjimo kupiną būseną, jau rytoj viskas gali keistis.

Tauras

Ši diena žada jėgų ir energijos antplūdį, tačiau jų perteklius gali pridaryti nemalonumų. Ieškodamas, kur galėtumėte save realizuoti, galite nukrypti visai ne ten, kur reikėtų ir norėtųsi. Būkite išmintingas.

Dvyniai

Šiandien jūs būsite linkęs apsisunkinti gyvenimą be jokios aiškios priežasties. Nėra nieko labiau varginančio nei nuolatinis diskomforto jausmas. Žiūrėkite į gyvenimą paprasčiau, priežasčių nervintis, ko gera, yra gerokai mažiau nei jums atrodo.

Vėžys

Šiandien, jei tik panorėsite, savo mintimis ar idėjomis sudominsite ne vieną. Žinoma, tai nereiškia, kad būtinai sulauksite pritarimo ar paramos, bet naudos iš to šiap ar taip išpešite.

Liūtas

Bet kuris klaidingas jūsų judesys bus tuoj pastebėtas ir komentuojamas. Aplinkiniai nusiteikę gana agresyviai. Pasistenkite likti kuo mažiau pastebimas. Tik namuose galėsite lengviau atsikvėpti.

Mergelė

Mergelės šiandien visiškai nevaldomos ir nenuspėjamos. Kita vertus, didžiausių nepatogumų tai sukels jums pačiam. Jei nesugebėsite sutramdyti savęs, tai bent pasistenkite niekur neįsivelti.

Svarstyklės

Pasistenkite nepainioti asmeninių ir darbo santykių, nes galite prišnekėti ar pridaryti ne visai adekvačių dalykų. Nebandykite kam nors meluoti, nors ir manysite turįs tam rimtų priežasčių. Galite būti lengvai pagautas.

Skorpionas

Šiandien turėsite visas teises reikalauti norimų dalykų. Galimas daiktas, kad jūsų norai bus išgirsti ir net patenkinti. Žinoma, jei nekelsite balso ir netrypsite kojomis…

Šaulys

Šiandien turite neblogų galimybių sudarydamas kažkokią sutartį laimėti šiek tiek daugiau, nei numatyta sąlygose. Svarbu būti apdairiam, racionaliam ir šaltakraujiškam.

Ožiaragis

Ši diena gali pasirodyti ganėtinai nerami, tačiau rezultatas atpirks visus vargus. Svarbiausia, neleiskite sau galvoti, kad kažkas gali nepavykti. Vakare sulauksite širdį virpinančio pasiūlymo.

Vandenis

Šiandien būsite uola, kurios neišjudins net pati galingiausia audra. Į jus kreipsis pagalbos, paramos ar tiesiog tikėdamiesi dėmesio. Neatstumkite tų žmonių, nes ir pačiam bus malonu pasijusti svarbiam ir reikalingam.

Žuvys

Gali būti, kad šiandien jums teks įveikti nemenką pasipriešinimą. Maži nesklandumai pavirs neįveikiama siena. Prireiks ne tik fizinių jėgų, bet ir gudrumo, kantrybės, o gal net ir draugų pagalbos.

www.vytautus.com