2010 m. Gruodžio 30 d. Ketvirtadienis

364 metų diena, 52 metų savaitė.

Saulė teka 08:42, leidžiasi 16:00. Dienos ilgumas 07:18. Delčia.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -6 iki -8, debesuota, sniegas. Vėjas šiaurės, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -5 iki -7, debesuota, sniegas. Vėjas vakarų, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Sėkmė yra ne tai, kad niekada nedarai klaidų, o tai, kad niekada nekartoji tų pačių. (D. B. Šo)

Sveikiname – Margaritas, Sabinus, Sabinas, Gražvilus, Dovydus, Irminas.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Nebūkite lengvatikiai: šiandien bus lengvai žadama. Venkite pasirašinėti svarbius susitarimus. Būkite atidesni savijautai, saugokite savo ramybę ir sveikatą.

Tauras –
Puiku, jei šiandien galėtumėte likti namie. Darbe pasistenkite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo ir neprivalomų ar atsakingų darbų. Saugokitės intrigantų – per juos galite susipykti su artimaisiais.

Dvyniai –
Svarbu nurimti, susikaupti, vengti avantiūrų. Mažiau žadėkite, mažiau kalbėkite, nes vėliau gailėsitės išsprūdusių žodžių. Nebūkite patiklūs bendraudami su minia.

Vėžys –
Atsiskleis jūsų silpnosios vietos, klaidos, todėl nepykite dėl pastabų, juk iš šalies geriau matyti. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti. Patartina iš esmės susitvarkyti namuose, darbe.

Liūtas –
Tai, kas jums svarbu, kitam gali būti niekinis reikalas. Neverta dalytis savo mintimis, įspūdžiais, jausmais. Būkite šiltesni sutuoktiniui: tai padės išvengti piktų kalbų. Nepalankus laikas aiškintis santykius dėl girtavimo.

Mergelė –
Nesėkmės ar bloga savijauta gali išmušti iš vėžių, tad venkite tvarkyti svarbius reikalus. Nepalanku skolinti pinigus, juolab juos investuoti.

Svarstyklės – Būsite gana darbingi, tačiau klaidų darysite dažniau nei paprastai, tad nepamirškite tikrinti atliktų darbų. Niekam nieko nežadėkite, o svarbius pokalbius atidėkite.

Skorpionas –
Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti, kadangi tai sukels tik priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų.

Šaulys –
Stresai irgi turi pliusų, nes leidžia praregėti. Venkite beatodairiško entuziazmo ir fanatikų. Neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite.

Ožiaragis –
Ne viskas taip sklandu, kaip norisi. Tačiau net ir nusivylimas vėliau duos naudos, nes padės atsikratyti iliuzijų, netikusių ryšių.

Vandenis –
Esate slegiami atsakomybės naštos, bet ryte gali pavykti rasti išeitį. Tiesa, netinkamas tai laikas priimti sprendimus dėl karjeros, nepalanku dėl to kalbėtis su atsakingais žmonėmis. Labai nepasikliaukite draugais: savo įsipareigojimų jie gali neįvykdyti.

Žuvys –
Esamos problemos gali netikėtai išsispręsti kitos savaitės antrąją pusę, o kol kas pasistenkite nieko nesugadinti. Tikėtini rūpesčiai dėl negrąžintos skolos.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}