Horoskopas pirmadieniui 01-16

Avinas – Stengsitės pasinaudoti galimybe uždirbti daugiau pinigų, pasipelnyti. Dėl to gali nukentėti kokybinė reikalo pusė. Nevertinkite visko vien iš materialiosios pusės. Būkite dėmesingas savo ir aplinkinių sveikatai, užtikrinkite darbo saugą, higieną.

Tauras – Prieštaringa diena. Rytas neblogas įvairiems reikalams. Popiet rimtų padarinių gali sukelti klaidos, padarytos dėl jūsų užsispyrimo. Su artimaisiais vertėtų rimtai pasitarti, jei ketinate išleisti nemažai pinigų, pirkti ar renovuoti techniką.

 

Dvyniai – Šiandieną visų pirma pasirūpinkite savo turto ir artimų žmonių saugumu. Gresia finansinis pralaimėjimas, nuostolis, atsakomybė už vaikų eibes. Vakare romantišką, seksualią atmosferą sukurti padės prabudęs išradingumas ir meilė.

 

Vėžys – Pirma dienos pusė neleis atitrūkti nuo asmeninių problemų, išlipti iš savo pasaulėlio. Tačiau popiet norom nenorom jums teks įsiklausyti, išgirsti, kuo gyvena kiti, kuo pats esate teisus ir neteisus jų atžvilgiu. Nusimato nelengva komandiruotė.

 

Liūtas – Mokykitės ekonomiškiau tvarkyti ūkinius ir finansinius reikalus, kol dar yra ką tvarkyti. Ši diena stimuliuos ginčams, ragins ieškoti tiesos, skelbti savo verdiktus, įvardinti priešus. Visų pirma, stenkitės suprasti, o ne pasmerkti.

 

Mergelė – Kontaktų diena. Jei norite, kad ji būtų geresnė, iš anksto pagalvokite, kaip mikroklimatą paveiks jūsų arba pašnekovų nekuklus asmeninių interesų akcentavimas, įkyrus skundimasis, kitų kaltinimas. Rinkitės geriausią taktiką.

 

Svarstyklės – Daug galvosite apie nuosavybę, pinigus, verslo reikalus. Finansinius reikalus tvarkykite iš ryto. Popiet gali tekti bendrauti su teisininkais, valdininkais. Nelegalaus sandėrio, klastos atskleidimas sukels problemų ir jums, ir kitiems.

 

Skorpionas – Iš oficialaus arba toli esančio asmens galite gauti netikėtą žinią. Ir artimos, ir tolimos kelionės šiandien gana pavojingos. Negatyvią jūsų reakciją gali išprovokuoti aplinkinių pretenzijos, kritika arba techninė problema.

 

Šaulys – Viskas bus gerai, jei nepristigsite kantrybės, atsargumo. Tolerancija ir dar kartą tolerancija. Ji padės visose srityse. Jei privalote taupyti, neikite į prekybos centrus – pagunda išlaidauti ten gali paimti viršų. Tinkamai eksploatuokite techniką.

 

Ožiaragis – Nusimato užsiėmimai, susitikimai, kurie išsunks daug jėgų. Sunku bus išlaikyti atvirai neišdėjus aplinkiniams to, ką apie juos slapta galvojate. Išlaikykite kuo mandagesnį kalbos stilių. Net jei kritikuosite anonimiškai, nesielkite kaip chamas.

 

Vandenis – Pirmoji dienos pusė bus gana neproduktyvi, o antroji – rizikinga. Derėtų visiškai atsisakyti svaigalų. Saugokitės pasalos, slaptų priešų intrigų, neįsivelkite į diskusijas bei kokius nors reikalus su įtartinais žmonėmis.

 

Žuvys – Nusimato ir šilto, ir šalto. Galite pasielgti labai spontaniškai, neatsakingai. Tai gali išprovokuoti pavydo sceną, nuostolį arba kerštą. Pagalvokite apie galimus padarinius, jei jus užvaldys aistra arba godumas.

 

Šaltinis: vytautus.com