Horoskopas trečiadieniui 10-26

Avinas – Galite būti neobjektyvūs savo vadovo atžvilgiu ir jis jūsų. Net geri pasiūlymai, gauti šiandien, bus tušti – tai verta svarstyti kitą dieną. Būkite pakantesni artimiesiems.

Tauras – Vienintelės šiandien palankios permainos – atsisakyti ko nors žalinga, to, kas stabdo jūsų pažangą. Svarbių sprendimų priėmimą atidėkite rytdienai.

 

Dvyniai – Pasistenkite nieko nesupykdyti ir nesukelti nereikalingų įtarimų. Geriausia šiandien vengti bendravimo: būsite gana įtaigūs ir pernelyg atviri neigiamai aplinkos įtakai. Daugiau laiko praleiskite savo namuose.

 

Vėžys – Būtina viską vertinti sąmoningai, ramiai. Nepagalvoję nieko nesiimkite. Galite būti agresyvesni, tačiau kovos pradėti taip pat netinka.

 

Liūtas – Ne viskas taip paprasta, kaip atrodo ar bandoma įrodyti. Ieškokite paslėptų trūkumų, nematomų silpnųjų vietų, ypač jei norite išsiaiškinti savo nuostolių, jėgų praradimo priežastis. Netinkamas laikas susitarimams, sandoriams.

 

Mergelė – Šiandien geriau dažniau patylėti – žodžio magija bus galinga, tačiau sunkiai kontroliuojama: jis išskris žvirbliu, grįš jaučiu. Būkite atidesni su dokumentais, pinigais. Atsargiai vairuokite. Saugokitės vagių.

 

Svarstyklės – Reikia ramiai palaukti ir kol kas susitaikyti su esama padėtimi. Nepasiduokite liūdesiui – jūsų rezervai didesni, nei dabar manote.

 

Skorpionas – Nesiveržkite į priekį, ko taip norisi šiandien, atidėkite rytdienai. Net jei viskas seksis, nieko rimta nesiimkite, – tai vienaip ar kitaip ateityje sužlugs.

 

Šaulys – Sudėtingas laikas: galite greičiau pavargti, prarasti dėmesingumą, reikalingą atsargumą. Dėl to galimi nesusipratimai darbe, įvairios traumos, avarijos. Palankios bus iškrovos dietos.

 

Ožiaragis – Mokėkite atsiriboti nuo išorinio pasaulio. O teisti ir smerkti apskritai nereikėtų.

 

Vandenis – Gali pablogėti savijauta, sutrikti reakcija, net pristigti kantrybės, savitvardos. Nervinsitės dažniausiai be pagrindo, taip išties pablogindami situaciją.

 

Žuvys – Net jei jums pasirodys, kad viskas gerai, svarbaus reikalo tvarkyti netinka: galite jį sugadinti. Pasigilinkite į savo veiklos trūkumus, šiandien naudinga tik kovoti su problemomis.

 

Šaltinis: vytautus.com