Horoskopas pirmadieniui 07-11

Avinas – Galite gauti gera lemiančių žinių iš toli arba iš aukštesnės institucijos. Galbūt teiksite prasmingas konsultacijas, protingai diskutuosite arba išradingai ruošitės kokiam renginiui ar pobūviui. Tikėtinas aistringas gundymas.

Tauras – Panašu, kad teks nemažai paplušėti, norint įvykdyti įsipareigojimus ir duotus pažadus. Nusimato rimti pokalbiai su politikais, pareigūnais, senais bičiuliais. Labai svarbu užbaigti tai, ką pradėjote.

 

Dvyniai – Šiandien galite patirti malonių akimirkų. Galbūt užmegsite reikšmingą pažintį arba iš draugų, gerbėjų išgirsite kažką mielo jūsų ausiai ir širdžiai. Nusimato jaudinama meilės avantiūra arba įdomus užsiėmimas, renginys.

 

Vėžys – Diena palanki dvasinėms praktikoms, socialinei, medicininei ir meninei veiklai. Galimi įvykiai, kontaktai, kurie atskleis jums tai, ko iki šiol nesuvokėte. Kai kurie ankstesni jūsų siekiai dėl to gali nebetekti prasmės.

 

Liūtas – Šiandien pavyks nemažai nuveikti, jei nesutrukdys užplūdusios emocijos. Nusimato žavus flirtas, romantiškas jaudulys. Įmanomas įspūdingas meilės pasimatymas. Būsite linkęs pataikauti savo ir mylimo žmogaus užgaidoms.

 

Mergelė – Nebloga diena nekilnojamojo turto reikalams, prekybai, apsipirkimui. Tiktų sudaryti komercines sutartis, derėtis. Gali būti, kad neatsispirsite pagundai leistis į meilės nuotykį arba įsigyti kažką ne visiškai pagal kišenę.

 

Svarstyklės – Nebloga diena trumpoms išvykoms, pasitarimams, deryboms. Tikėtinas komercinis susitarimas, naudinga informacija per reklamą, žiniasklaidą, artimus žmones. Rasite laiko ir pasimatymui, maloniai pramogai – nenusivilsite.

 

Skorpionas – Palankus metas įprastiniams ir buitiniams darbams. Galimas planuotas pirkinys, papildomas uždarbis arba naudos duosiantis šeimos biudžeto aptarimas. Turbūt pajusite stimulą mankštintis, laikytis dietos ir kitaip stengtis dėl grožio.

 

Šaulys – Šiandien galite sužibėti savo gabumais, išoriniu ir vidiniu patrauklumu. Sulauksite dėmesio, komplimentų iš priešingos lyties. Galite gauti kvietimą į pobūvį, renginį ar pasimatymą. Nepraleiskite tokios šaunios progos.

 

Ožiaragis – Šiandien galite nemažai nuveikti bei išmokti naujų dalykų, reikalingų profesiniam tobulėjimui. Panašu, kad bus ir jaudinamų emocijų. Galbūt labai sustiprės meilės jausmai asmeniui, su kuriuo jau patyrėte ir šilto, ir šalto.

 

Vandenis – Tvarkykite dalykinius reikalus, o jei reikia, kreipkitės dėl įsidarbinimo arba juridinės konsultacijos verslo klausimais. Diena gali būti kupina meilės ir aistros, jei priimsite iššūkį, sureaguosite į partnerio iniciatyvą.

 

Žuvys – Būsite žaismingas, seksualus, azartiškas. Galbūt mėginsite pagerinti savo finansinę padėtį, tvarkysite paskolų, draudimo reikalus. Jums gali stebėtinai sektis, jei įsikiš kiti žmonės, norintys ir galintys padėti. Tiktų ieškoti rėmėjų, verslo partnerių.

 

Šaltinis: vytautus.com