Horoskopas ketvirtadieniui 07-14

Avinas – Išaugs jūsų aktyvumas, noras pasireikšti, veikti kitus, lengviausiu būdu siekti naudos. Galbūt manysite, kad būtina skubiai kažką keisti. Galite nutraukti svarbų ryšį, pajusti bankroto grėsmę. Bet ką darydami galvokite apie padarinius.

Tauras – Nelengva diena, ypač jei turite savo verslą ir jau kurį laiką jaučiate krizės poveikį. Ant kulnų gali minti antstoliai, kreditoriai. Dėl skubėjimo, neatsargumo galite padaryti žalą, nuostolį, sukelti avariją.

 

Dvyniai – Būsite kūrybingas, bet nelabai linkęs bendrauti, atsiskleisti. Galbūt nerimausite dėl artimo žmogaus sveikatos, piniginių problemų. Tikėtina, kad suaktyvės žalingi įpročiai arba labiau pajusite jų padarinius.

 

Vėžys – Desperatiškai trokšite, kad viskas būtų taip, kaip įsivaizduojate jūs. Verčiau nepraraskite savitvardos, jeigu kažkas nepanorės šokti pagal jūsų dūdelę. Perlenkęs lazdą galite pakenkti santykiams, kuriuos branginate.

 

Liūtas – Turbūt teks imtis keblių piniginių ir nuosavybės reikalų ir tai gerokai ištampys nervus. Paprasčiau bus, jei jums rūpi remonto darbai, įvairūs pirkiniai. Nepadarykite lemtingos klaidos meilės ir draugystės santykiuose.

 

Mergelė – Galimi sudėtingi pokalbiai, įpareigojimai. Jei kažko tikėjotės dėl darbo, gydymo, jūsų viltys gali nepasiteisinti. Domėsitės kitų žmonių reikalais, deja, turbūt jiems to nepageidaujant. Dėl to galite patekti į nemalonią situaciją.

 

Svarstyklės – Būsite lengvai pažeidžiamas tiek emociškai, tiek fiziškai. Žmogus iš artimos aplinkos neleis jums atsipalaiduoti, reikalaus ištikimybės ir garantijų. Svarbus ryšys arba kontraktas gali nutrūkti.

 

Skorpionas – Nebloga diena kūrybinei veiklai, romantikai. Tačiau santykiai su mylimu žmogumi ar geru draugu gali komplikuotis, jei jūs žaidžiate dvigubus žaidimus, piktnaudžiaujate kitų pasitikėjimu. Gali paaštrėti finansinė problema.

 

Šaulys – Patirsite daug nerimo, įtampos, jei teks eiti į dalykinį pokalbį, konkursą, egzaminą ar pan. Neleiskite, kad jus išmuštų iš pusiausvyros. Kažkas gali tyčia mėginti jūsų kantrybę, provokuoti negatyvią reakciją.

 

Ožiaragis – Būsite ekscentriškas, neramus. Aplinkinius nuvilsite kalbėdamas vien apie save, veidmainiaudamas arba pernelyg kišdamas nosį į svetimus reikalus. Jei pataikausite, darykite tai labai subtiliai.

 

Vandenis – Padidės seksualinis aktyvumas arba užeis išlaidavimo priepuolis. Nederėtų skubėti švaistyti pinigų neapgalvotiems pirkiniams. Galimas nemalonus dalykinis pokalbis. Meilės abejonės kels vidinį sąmyšį. Galite prisigalvoti nebūtų dalykų.

 

Žuvys – Ši diena dvasinio komforto nežada. Įtampą kels ir profesinė situacija, ir santykiai šeimoje arba sveikatos reikalai. Bet kuriuo atveju nerimausite dėl galimo piniginės suplonėjimo, nepageidaujamų išlaidų. Nepakenktų daugiau optimizmo.

 

Šaltinis: vytautus.com