2009 m. gegužės 12 d. Antradienis

132 metų diena, 20 metų savaitė.

Saulė teka 05:18, leidžiasi 21:13. Dienos ilgumas 15:55. Pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo +14 iki +16, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +1 iki +3, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s.  

Dienos patarimas – Daug kalbėti ir daug pasakyti – ne tas pats. (Sofoklis)

Dienos prietaras – Jei išliejote arbatą, sulauksite nesusipratimų.

Sveikiname – Vaidučius, Vilgailes, Nerėjas, Nerijus.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.47 3,65 3,03 1,59

Lukoil (Montuotojų g. 2)

3,45 3.05

1,63

 

Dienos vaizdelis.

 

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)
Ši diena, ypač vakaras skatins reikalavimų ir pretenzijų augimą. Stengdamasis visus perauklėti nė nepajusite, kaip persistengsite ir tapsite nemėgstamas. Sportuokite ir fiziškai dirbkite su saiku.
    
Tauras (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)
Gali būti, kad iškils svarbių juridinių arba su mokslu, studijomis susijusių klausimų. Tikėtini rimti pokalbiai su mokytojais, juristais, įtakingais veikėjais. Tikriausiai sugebėsite protingai apsispręsti dėl ateities planų.
    
Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 21 d.)
Gali pasireikšti ekstravagantiški poreikiai, išlaidumas. Galite nusivilti kai kuriais iš tų žmonių, kuriais pasikliovėte, tikėjotės finansinės paramos, nuolaidų ar pan. Vienas sumanymas jums kainuos daugiau, nei buvote numatęs.
     
Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)
Padidėjęs emocinis jautrumas trukdys sklandžiai tvarkyti susikaupusius reikalus, atsispirti spaudimui, prieštarai, apginti savo nuomonę bei interesus. Įtakingas pažįstamas ar partneris gali neskubėti išpildyti pažado.
     
Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)
Nusimato įdomūs susitikimai su žmonėmis, kuriuos jūs vertinate ir gerbiate. Būsite linkęs paaukoti dalį santaupų savo ūkio pertvarkymui, modernizavimui. Aplinkinius stebinsite subtiliu estetiniu skoniu ir kūrybingumu.
    
Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)
Pajusite didesnį norą globoti, mylėti, rūpintis tais, kurie šalia jūsų, bei tais, kuriuos norėtumėte pritraukti prie savęs, sudominti. Tai gali jus paskatinti nerūpestingai išlaidauti, vilioti priešingos lyties atstovus, regzti meilės intrigą.
     
Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)
Tikėtina diskretiškumo stoka, neatsargumas. Jūsų ambicijos gali susidurti su kitų asmenų ambicijomis. Vakare nusimato nelengvas pokalbis, įtraukiantis visus šeimos narius. Reikėtų ieškoti kompromiso, stengtis prisitaikyti.
     
Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)
Nuo materialinių dalykų smarkiai priklausys santykiai su šeimos nariais. Su meilės objektu, vaikais galimi nesusipratimai dėl per didelio jų apetito brangiems daiktams, pramogoms. Remkitės realiomis finansinėmis galimybėmis.
     
Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)
Būsite verčiamas rūpestingai elgtis su pinigais, atsakingai žiūrėti į savo pareigas bei pažadus. Tuo bus suinteresuoti ir dalykiniai partneriai, ir sutuoktinis. Jie jus atidžiai stebės, kontroliuos, galite nė neabejoti.
     
Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)
Iki pavakarių sunkiai seksis susikaupti darbui ar mokslui. Mintys skrajos padebesiuose, stigs energijos. Tačiau į vakarą užplūs kitokios nuotaikos. Tapsite reiklus, valdingas. Verčiau nepretenduokite į bekompromisius teisuolius.
     
Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)
Noras įrodyti savo teisumą arba pranašumą gali būti nerealizuotas dėl vidinio komplekso arba praleistos galimybės tai padaryti. Pasitikėkite savimi ir stenkitės naudotis palankiomis progomis praplėsti savo perspektyvas.
     
Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)
Dėl išaugusio aplinkinių dėmesio šiandien nelabai džiaugsitės, nes tai, ko jie sieks, jums gali būti nenaudinga arba nemalonu. Arba jums taip atrodys. Panašu, kad vakare paaiškės tikrieji jūsų populiarumo ar nepopuliarumo motyvai.

 

 

www.vytautus.com