2010 m. Balandžio 25 d. Sekmadienis

115 metų diena, 16 metų savaitė. 

Saulė teka 05:56, leidžiasi 20:39. Dienos ilgumas 14:43. Priešpilnis.

Oro temperatūra dieną +9 iki +11, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietų, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį +1 iki +3, giedra, be kritulių. Vėjas pietryčių, 1-3 m/s. 

Dienos mintis – Ranka ranką prausia. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Morkus, Tolmantus, Žadmantes.

Šiandien – Fotografijos diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – šiandien įvykęs pokalbis turėtų suteikti neblogų vilčių. Galite susitarti dėl kažkokio užsakymo. Tikriausia čia jums pasitarnaus giminaičiai ar seni draugai.

Jautis – besirūpindami svetimais reikalais galite nebepaisyti ne tik asmeninių norų, bet ir šeimos poreikių, interesų. Išdrįskite kreiptis į įtakingą pažįstamą, jei turite problemų, kurias jis gali padėti išspręsti. Galbūt teks grąžinti seną skolą.

Dvyniai – turėtumėte gerai pagalvoti prieš ką nors žadėdami, įsipareigodami. Gali tekti aiškintis ir dėl anksčiau duotų pažadų. Jei įmanoma, šiandien geriau būtų nekišti nosies į jokius svarbesnius reikalus.

Vėžys – emociškai nelengva diena. Nesėdėsite rankų sudėję, stengsitės darbuotis, tačiau jums stigs nuoseklumo, pusiausvyros, tad sunkiausios užduotys turbūt liks vakarui. Arba tuo metu jums bus primintos kitos neatliktos pareigos – tėvams, šeimai.

Liūtas – galite gauti naudingą pasiūlymą, informaciją, daug nuveikti tvarkydami namus. Eiti į svečius šiandien nelabai palanki diena.

Mergelė – šiandien jums puikiai seksis rasti bendrą kalbą su įvairiausiais žmonėmis. Tačiau būkite labai atsakingi, patarinėdami kitiems, mokydami, kaip jiems elgtis. Labai lengva taip įsivelti į kitų reikalus, kad liktumėte atpirkimo ožiu.

Svarstyklės – galima tikėtis naudingos informacijos, susijusios su darbu, teisės klausimais. Jei norite kažką išsiaiškinti, laiku nuveikti, neatidėliokite. Tai turėtų atnešti apčiuopiamų rezultatų, tačiau jėgų nepristigs tik trumpalaikiams projektams.

Skorpionas – kai kuriose srityse jūsų reikalai ims gerėti, bet tik tuo atveju, jei mokėsite subtiliai laviruoti dviprasmiškose situacijose.

Šaulys – bus rimtų, atsakingų pasiūlymų bei sumanymų. Panašu, jog plušėsite ir suksite galvą iki vėlyvo vakaro. Gali prireikti ir artimųjų pagalbos.

Ožiaragis – šiandienos rūpesčiai bus rimti, jei jie susiję su dalykinėmis sutartimis, bendrais projektais, įsipareigojimais. Atsisakykite ambicijų, ieškokite draugiško kompromiso.

Vandenis – jus gali užvaldyti stiprus pinigų ir įvairių malonumų troškimas. Galvosite apie investicijas, keliones. Šiandien nereikėtų tikėtis daug šilumos ir meilės, nes nusivilsite. Galimi priekaištai dėl nepakankamo tėviškų pareigų vykdymo, išlaikymo.

Žuvys – aktyviai sieksite realizuoti savo sugebėjimus ir galimybes. Tikėtina energinga politinė, visuomeninė veikla, pasitikėjimas savimi. Vakare pasijusite pervargę.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}