2010 m. Gruodžio 2 d. Ketvirtadienis

336 metų diena, 48 metų savaitė.

Saulė teka 08:17, leidžiasi 15:58. Dienos ilgumas 07:43. Delčia.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -8 iki -10, debesuota, be kritulių. Vėjas rytų, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -7 iki -9, debesuota, sniegas. Vėjas rytų, 4-6 m/s.

Dienos mintis – Sunku pastūmėti į gera pamokymais, lengva – pavyzdžiu. (L. A. Seneka)

Sveikiname – Liucijus, Svirgailus, Milmantes, Aurelijas, Paulinas.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Per kraštus ims veržtis nerealizuotos aistros ar neišnaudota energija. Tiktų rimtai pasportuoti, išbandyti save konkurse, žaidime. Sudominusiam asmeniui spontaniškai galite paskirti pasimatymą. Bus nuotykių. Saugokite vaikus.

Tauras – Laukia aibė reikalų ir teks vikriai suktis. Naujus sumanymus galite mėginti įgyvendinti, jei jaučiatės pajėgus tai padaryti. Pravartu pasirūpinti sveikata, įvaizdžiu. Pasisaugokite traumų ir persitempimo.

Dvyniai –
Galite nekaip jaustis, patirti sunkumų bendraudami su moterimis. Nesakykite visko, ką galvojate, nes sukelsite nesveiką įtampą, o kai kurios jūsų viltys pakibs ant plauko. Į nesunkiai įveikiamas problemas žiūrėkite su humoru.

Vėžys –
Diena praeis gerai, jei turėsite pakankamai pakantumo ir kantrybės. Antraip bus labai lengva įžeisti, nuvilti kitus žmones. Jei neatsispirsite išlaidavimo manijai, vėliau pats nesidžiaugsite. Arba sulauksite antrosios pusės priekaištų.

Liūtas –
Galite sulaukti svečio iš toli arba pačiam teks netikėtai kažkur vykti. Jei dalyvausite svarbiame renginyje, sudominsite neeilinį asmenį ar tiesiog kažkuo suintriguosite aplinkinius. Kelyje būkite itin atsargus – gresia avarijos, traumos.

Mergelė –
Diena bus kupina emocinės įtampos. Panašu, kad nuo mažiausio degtuko įsiliepsnos didelė ugnis, tad neprovokuokite konfliktų, avantiūrų. Jei kils ūpas ką nors remontuoti, sunkiai tampyti, pasisaugokite traumų.

Svarstyklės –
Neblogai seksis tvarkyti organizacinius, reklamos reikalus, jei tai aktualu. Tačiau neskubėkite apsispręsti dėl technikos pardavimo ar įsigijimo, būkite atidesnis savo šeimos nariams, jų poreikiams. Saugokite nuo pavojų vaikus.

Skorpionas –
Šiandien elgsitės keistokai ir gana neatsakingai. Aplinkiniai gali nesuprasti jūsų polėkių, emocinių poreikių ir vengti bendrauti su jumis. Galbūt išaiškės kažkokia jūsų klasta, melas ar dvigubas žaidimas jausmų sferoje.

Šaulys –
Būsite emocionalus, kaprizingas. Galite išprovokuoti kitų žmonių priešišką reakciją, net agresiją. Saugokite sveikatą, kontroliuokite savo žodžius bei poelgius, kad išvengtumėte apmaudžių klaidų. Pravartu apsitvarkyti, ką reikia paremontuoti.

Ožiaragis –
Prieštaringa diena. Galimi santykių, sutarčių staigūs užmezgimai arba nutrūkimai. Galbūt surasite pamestą daiktą, pinigus arba kaip tik kažko neteksite, per daug išlaidausite. Nekokia diena pirkti techniką, ypač iš privataus asmens.

Vandenis –
Šiandien teks įtemptai mokytis arba daug bendrauti tiesiogiai, telefonu ar elektroniniu paštu. Tai gana rizikinga diena kelionėms, reikalams ir sandoriams su nepažįstamais žmonėmis, užsieniečiais. Reikia ypatingo atidumo prie vairo.

Žuvys –
Gana konfliktiška diena. Sunkiausia bus gerai sutarti su artimiausiais žmonėmis. Kitaip tariant, namuose teisuoliu nebūsite ir tai taps akivaizdu, nors jūs nersitės iš kailio, kad kažką įrodytumėte.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}