2009 m. sausio 14 d.

14 metų diena, 03 metų savaitė.

Saulė teka 8:35, leidžiasi 16:20. Dienos ilgumas 07:45. Mėnulio fazė – pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo 0 iki +2, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 3-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki +2, debesuota, šlapdriba. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s.   

Dienos patarimas – Iš pradžių meiliai, vėliau peiliai !!!

Nepamiršk pasveikinti – Feliksą, Teodozojų, Auksę, Hilarijų, Laimį, Liliją.

 

Dienos anekdotas

Sausio 14 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Gali būti, kad jūs tiesiog nesuprantate, kas vyksta, todėl ir nesiseka. Nesibarkite ir nesikaukite dėl dalykų, kurie jau rytoj nei jums, nei jūsų konkurentams nebebus svarbūs.

Tauras

Šiandien būsite itin jautrus pašaipoms, kritikai jūsų atžvilgiu. Nesivelkite į konfliktus – jūs neabejotinai nukentėsite labiau nei kiti dalyviai.

Dvyniai

Sveiko pesimizmo dozė Dvyniams šiandien tikrai nepakenks. Pernelyg daug turite nuveikti, pernelyg daug ką numatyti ar atspėti, kad galėtumėte tikėtis nieko nepamiršti.

Vėžys

Privalote būti maksimaliai apdairus. Gresia privelti kvailų klaidų, už kurias turėsite atsakyti kaip už rimtą nusižengimą.

Liūtas

Šiandien iš jūsų gali labai kvailai ir įžeidžiamai pasijuokti. Neduokite valios emocijoms – būtent to iš jūsų ir laukia. Geriausia – apsimesti, kad nieko tokio nė nepastebėjote.

Mergelė

Tiek dirbti, tiek pramogauti šiandien stenkitės kuo paprasčiau, nemėginkite nustebinti nei savęs, nei kitų. Vis dėlto turėsite neblogų šansų staiga išgarsėti.

Svarstyklės

Geriau nutylėkite, kad tik nepasakytumėte ko nereikia. Sėkmė jus šiandien lydės tol, kol pats jos neatstumsite. Priimkite tik nebrangią dovaną ir tik iš gerai pažįstamo žmogaus.

Skorpionas

Mąstymas aiškus ir logiškas, bet sprendimai – netikėti ir originalūs. Galite nustebinti ne tik aplinkinius, bet ir pats save. Jei kas nesuprato jūsų iškart – nė negaiškite laiko bandydamas paaiškinti.

Šaulys

Nesusikalbėjimo ir nesusipratimų diena. Pasistenkite kuo dažniau juoktis. Tik tai gali praskaidrinti šiaip jau ilgą ir nuobodžią dieną.

Ožiaragis

Pastaruoju metu nebepastebite nieko, išskyrus tai, kas styro jums tiesiai priešais akis. Taip, tai iš tiesų gali būti dėmesio verta problema, bet juk pasaulis kur kas didesnis!

Vandenis

Didžiosios bėdos gali kilti iš atkaklaus nenoro bet ką keisti. Tikriausiai kaltinate panašiomis nuodėmėmis kitus, bet ar tikrai esate visiškai ramus dėl savęs paties?

Žuvys

Kad ir ką veiktumėte, nežaiskite slėpynių. Rizikuojate pats savęs neberasti. Tai, ką jūs taip lengvabūdiškai laikote menku nepatogumu, į kurį neverta kreipti dėmesio, greitai gali tapti rimta problema.

 

www.vytautus.com