2010 m. Lapkričio 28 d. Sekmadienis

332 metų diena, 47 metų savaitė.

Saulė teka 08:11, leidžiasi 16:01. Dienos ilgumas 07:50. Delčia.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -6 iki -8, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -9 iki -11, debesuota su pragiedruliais, sniegas. Vėjas rytų, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Tikras dosnumas ateičiai yra viską atiduoti dabarčiai. (A. Kamiu)

Sveikiname – Jokūbus, Steponus, Rimgaudus, Vakares, Rufus.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Iki pietų tinkamas laikas sutvarkyti skubų reikalą, vėliau susitikti su įkyriu giminaičiu, irzliu kaimynu, kad aptartumėte nemalonius, tačiau neišvengiamus klausimus. Antra dienos pusė palanki atsiprašyti, taikytis.

Tauras – Patartina svarbų, skubų reikalą tvarkyti per tarpininką, šeimos narius, giminaičius ar draugus – atvirai savo iniciatyvos reikšti nederėtų. Tiks tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu. Būkite atidesni savo šeimos, ypač sutuoktinio, poreikiams.

Dvyniai
– Puikus laikas ir darbui (jei šiandien dirbate), ir meilei. Diena palanki ir svarbiems dalykiniams susitikimams, kelionėms, piršlyboms ar bent jau prisipažinti meilę. Palanku spręsti savo vaikų problemas.

Vėžys – Ginkite savo teises darbe, naujus sumanymus. Palankus metas pradėti gydymosi, sveikatos stiprinimo kursą.

Liūtas – Šiandien svarbu problemas spręsti geruoju, pasinaudojant tarpininkais, draugais. Būkite atidesni sutuoktinio jausmams.

Mergelė – Siekite kompromisų, tai bus naudinga. Palankus metas rizikuoti finansų srityje, jei palaiko partneriai.

Svarstyklės – Neapsiriksite, jei susitiksite su įtakingais žmonėmis, verslo partneriais. Palankus metas kelionėms, viešnagėms ir tvarkyti kelionės reikalus. Raskite laiko ir savo vaikams – tai gera proga pakeisti jų nuomonę, įtikinti savo teisumu.

Skorpionas – Pamėginkite tapti patys stipriausi, geriausi. Ir nebijokite aukotis dėl karjeros – prasminga susitelkti ties svarbiausiais dalykiniais reikalais. Geras laikas siekiantiems plėsti savo veiklą, ieškantiems naudingų kontaktų su užsieniečiais.

Šaulys – Galite mėginti laimę, imtis ko nors nauja, veltis į avantiūras, jei jums pritaria partneriai, sutuoktinis, palaiko draugai. Kitaip sakant, nepasitarę, vien savo nuožiūra nesiimkite drąsių sumanymų, niekur nerizikuokite. Jei būsite ne vieni, kliūtis įveiksite.

Ožiaragis – Nereikėtų persistengti: savo tikslų siekite švelniai, tiesa, tvirtai, ir viskas susiklostys taip, kaip jums reikia. Galite sulaukti nuoširdžios įtakingo draugo pagalbos – pats laikas pasidalyti savo rūpesčiais.

Vandenis – Reikėtų pakovoti ne tik veikloje (siekite norimo darbo, paaukštinimo), bet ir už jums patinkančio žmogaus širdį. Neatsisakykite kvietimų į svečius, įvairius susitikimus, pristatymus – gali nusišypsoti didelė sėkmė, įvykti lemtinga pažintis.

Žuvys – Būkite ryžtingi, nesikuklinkite, drąsiai prisistatykite susidūrę su naujais žmonėmis – tai padės rasti naujų galimybių pasipelnyti, užsidirbti.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}