Horoskopas ketvirtadieniui 10-20

Avinas – Ne viskas taip blogai, kaip jūs linkę manyti. Tinka tvarkyti rizikingus reikalus. Palanku spręsti mokesčių, skolų ir paveldėjimo problemas. Tinka aiškintis keblius darbo santykius: jei jaučiatės išnaudojami, ginkite savo pozicijas.

Tauras – Palanki diena: jūsų įtaka didės, atsivers naujų puikių galimybių. Verta susitikti su įtakingais asmenimis, galinčiais padėti plėsti jūsų veiklą ar rasti pelningesnę darbo vietą, – neatstumkite norinčiųjų padėti.

 

Dvyniai – Nepraleiskite progos pasikalbėti su vadovu svarbiu klausimu – daug laimėsite. Tik būkite atidesni intuicijai – pajusite, jei jums žadami nerealūs dalykai, jei norima jus apgauti ar pasinaudoti. Beje, vien žodžiais nepasikliaukite. Būkite atidesni tėvų prašymams.

 

Vėžys – Galite nemažai laimėti: būsite energingi ir sumanūs. Tik likite budrūs, nes galite tapti nuosavų iliuzijų ar kieno nors apgaulių auka. Nepatartina dėl ko nors griežtai tartis – ko gero, tai nebus įvykdyta.

 

Liūtas – Tikrinkite visą jus pasiekiančią informaciją: ieškokite slaptos prasmės, dalykų, kurių nematote, – tai garantuos naudą, sėkmę. Daugiau klausykite, venkite reikšti savo nuomonę ir neišlaidaukite. Palanku kreiptis konfidencialios finansinės pagalbos.

 

Mergelė – Veikite savo nuožiūra, tik stenkitės viską atlikti ramiai, gražiai, neskubėdami, tuomet darbo vaisiai bus puikūs, sulauksite pripažinimo. Ir neklausykite, kas ką šneka.

 

Svarstyklės – Neblogas metas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Tiesa, galima tvirtinti tik gerai apgalvotus sandorius. Jei pirksite vertingus daiktus – neskubėkite, galite įsigyti brokuotą prekę.

 

Skorpionas – Seksis tvarkyti įsisenėjusį reikalą, spręsti neatidėliotinas, skubias problemas. Tiesa, nebūkite labai patiklūs – tikrinkite gaunamą informaciją, atidžiau studijuokite dokumentus, jei tektų juos pasirašyti.

 

Šaulys – Nesiimkite daug darbų, dažniau ilsėkitės. Galite sulaukti netikėtos pagalbos iš giminaitės ar tėvų draugų. Palanku ieškoti tinkamesnės gyvenimo vietos, tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus.

 

Ožiaragis – Kiek dvilypis metas: nors Fortūna šypsosis, būsite populiarūs ir seksis tvarkyti svarbius reikalus, kartu lydės nerimas, kad ką nors padarėte ne taip. Nenumokite ranka į nesmagius pojūčius – gal į paviršių veržiasi tai, ką nuo savęs slepiate? Būtų gerai šiandien pasigilinti į savo nerimo, baimių priežastis, kad suvoktumėte, ką reikia keisti.

 

Vandenis – Tinka imtis atidėtų darbų – pakaks jėgų ir sumanumo. Gerai ką nors atnaujinti, perdaryti, tobulinti, taisyti klaidas. Palanku su vadovybe aptarti jūsų veiklos perspektyvas. Tinka tikrintis sveikatą.

 

Žuvys – Neskubėkite nervintis, jei pasirodys, kad viskas vyksta ne taip, kaip jums norisi, – po kurio laiko paaiškės, jog išėjo būtent taip, kaip jums reikia. Geriausia išeitis neskubėti.

 

Šaltinis: vytautus.com