Horoskopas antradieniui 04-05

Avinas – Jūsų požiūris į reformas, pertvarkymus tikrai vertas dėmesio. Bet laikas būtų pasirūpinti ir savo prestižu tarp kolegų bei klientų. Būkite atidesnis ir punktualesnis. Laikykitės įsipareigojimų. Problemų kels vaikai arba meilės objektas, draugas.

Tauras – Šiandien būsite labai nenuoseklus ir dėl to klaidinsite aplinkinius. Geriausias būdas apsisaugoti nuo nesusipratimų bei atgauti pusiausvyrą – ramybė ir vienatvė. Gali tekti taisyti pašlijusią sveikatą arba lankyti, slaugyti ligonį.

 

Dvyniai – Šiandien verčiau nieko nedarykite suirzęs, supykęs, nes sugadinsite ne tik savo, bet ir kitų nervus. Nevalia teisti, būti kategoriškam. Panašu, kad kiti nespės reaguoti į netikėtus jūsų minčių šuolius. Nepervertinkite savo jėgų ir saugumo.

 

Vėžys – Norėsite išlikti solidus ir autoritetingas, bet kažkas mėgins primesti jums savo valią arba įvelti į sudėtingą reikalą. Nepalanku tvarkyti nekilnojamojo turto ir komercinius reikalus. Panašu, kad ant kulnų lips kreditoriai, antstoliai.

 

Liūtas – Aplinkybės vers pasirūpinti ir profesiniais, ir artimųjų reikalais. Jūsų nestandartines mintis įvertins aplinkiniai. Tačiau jų gera valia ims mažėti, jei kalbėsite tiek, kad kitiems nebus kur įsiterpti. Įveikite norą priekaištauti, kritikuoti.

 

Mergelė – Diena bus įtempta. Sklandžiai tvarkyti reikalus gali trukdyti jūsų nesugebėjimas susikaupti arba per didelės ambicijos. Geriausiai jausitės namuose. Būtų šaunu, jei ir kitiems šeimos nariams leistumėte juose gerai jaustis.

 

Svarstyklės – Tikėtinas pavydas, pataikavimas savo silpnybėms ir norams. Galimos problemos su mylimu žmogumi, augančia karta. Venkite per griežtai auklėti vaikus, juos bausti, būkite pakantesnis, antraip padarytą skriaudą atitaisyti bus labai sunku.

 

Skorpionas – Būsite aptingęs ir pasyvus. Sunkiai seksis visi darbai, nedžiugins savijauta. Jei siekėte nuo šiandien pradėti gyventi planingiau, labiau organizuotai, viskas pakriks, susijauks. Ne taip lengva pakeisti dienotvarkę bei įpročius.

 

Šaulys – Jus gali stebinti partnerio nenuoseklumas ir keisti išsišokimai. Jeigu atrodė, kad santykiai jau pakrypo stabilesne vaga, teks nusivilti – staigmena, kurią jums pateiks, tikriausiai nebus maloni. Bręs planas senus ryšius pakeisti naujais.

 

Ožiaragis – Ši diena primins apie neįvykdytus planus, nesumokėtus mokesčius, skolas, baugins dar didesnės krizės grėsmė. Stenkitės racionaliai planuoti, remtis į tvirtą pagrindą, o jei jis sugriuvo – nebijokite kurti, lipdyti jį iš naujo.

 

Vandenis – Beveik neverta tikėtis ramios dienos. Bendraudamas su didesne auditorija, įtakingais veikėjais venkite dviprasmiškų tezių. Kai kurios frazės gali būti panaudotos prieš jus ir kils grėsmė autoritetui. Nereikėtų paskubomis griebtis neaiškių projektų.

 

Žuvys – Sunki diena rimtiems darbams bei pokalbiams su vadovais, valdininkais. Per lėtai reaguosite į siūlomas naujoves, pakeitimus, naujų sutarčių projektus. Dėl jūsų nerangumo gali susitrukdyti svarbus reikalas, neįvykti dalykinis susitikimas.

 

 

Šaltinis: vytautus.com