2009 m. sausio 10 d.

10 metų diena, 02 metų savaitė.

Saulė teka 8:39, leidžiasi 16:14. Dienos ilgumas 07:35. Mėnulio fazė – pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo +1 iki +3,

mažai debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 3-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +1 iki +3, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 3-6 m/s.

Dienos patarimas – baltas balto nesuteps !!!

Nepamiršk pasveikinti – Agatono, Vilhelmo, Ginvilo, Ginvilės, Viliaus.

 

Dienos anekdotas

Sausio 10 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Paskutinis dalykas, dėl kurio šiandien suksite galvą, bus padoraus elgesio taisyklės. Esate linkęs siekti tikslo bet kokiomis priemonėmis. Ką gi, tik nenustebkite, jei ne visur ir visada tai pasiteisins.

Tauras

Maži dėmesio ženklai iš jūsų pusės bus labai gerai įvertinti. Nepražiopsokite momento, antraip jau artimiausiu metu padėtį taisyti teks itin brangiomis dovanomis ar tiesiog titaniškomis pastangomis.

Dvyniai

Dažnam Dvyniui diena bus ganėtinai sunki. Paramos ir supratimo sulauksite tik šeimoje ar artimų draugų būryje. Venkite bendrauti su mažai pažįstamais žmonėmis – šiandien jiems padarysite nekokį įspūdį.

Vėžys

Nešvaistykite veltui nei pinigų, nei energijos – ir vienam, ir kitam dar rasite tinkamesnį panaudojimo būdą. Pasistenkite nepradėti tokių darbų, kurių negalėsite šiandien pat ir užbaigti.

Liūtas

Aktyvios veiklos diena. Sėkmė lydės tuos, kurie pagal veiklos pobūdį nesėdi vienoje vietoje – kurjerius, reklamos agentus, vairuotojus, paštininkus.

Mergelė

Turėsite pelno, ir netgi didesnio nei galėjote tikėtis. Kita vertus, nekurkite ilgalaikių planų – šitokia sėkmė labai įnoringa ir trumpalaikė. Džiaukitės tuo, ką gavote šiandien.

Svarstyklės

Jei jums rodosi, kad kažkoks darbas šiandien nepavyks, verčiau jo nė nesiimkite – iš tiesų nepavyks. Susilaikykite nuo egzotiško maisto, neįprastų pramogų ar poelgių. Intymių santykių verčiau vengti, ypač jei partneris – palyginti naujas.

Skorpionas

Diena gali prasidėti galvos skausmu ar šiaip prasta savijauta, bet dar iki pietų turėtų prašviesėti. Artėja permainos meilės reikaluose, gali būti, kad keisis partneris Pats iniciatyvos kol kas nerodykite.

Šaulys

Laukia ne vienas siurprizas. Mėginti juos atspėti ar pasiruošti visiems įmanomiems atvejams – beprasmiškas ir kvailas užsiėmimas. Verčiau dar kartą pagalvokite, ar tikrai einate tuo keliu, kuriuo turėtumėte eiti?

Ožiaragis

Šiandien bus pernelyg sunku susikaupti produktyviai veiklai. Padėtų nebent geras startas pirmoje dienos pusėje, tada popiet reikalai judės jau savaime, iš inercijos. Venkite keisti iš anksto sudarytą veiksmų planą.

Vandenis

Svarbiausia – techninės detalės. Rūpinkitės, kad mechanizmas veiktų be priekaištų, o dėl judėjimo krypties ir prasmės galva teskauda kitiems. Leiskite sau pailsėti nuo bet kokios atsakomybės už dalykus, kurie iš tiesų nė negali nuo jūsų priklausyti.

Žuvys

Šiuo metu esate arba rimtų santykių pradinėje, arba baigiamojoje stadijoje. Kad ir kaip būtų, laukia svarbūs sprendimai, o lemiamas žodis – jūsų.

 

www.vytautus.com