2010 m. Balandžio 26 d. Pirmadienis

116 metų diena, 17 metų savaitė. 

Saulė teka 05:54, leidžiasi 20:41. Dienos ilgumas 14:47. Priešpilnis.

Oro temperatūra dieną +13 iki +15, giedra, be kritulių. Vėjas pietų, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį +4 iki +6, debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 4-6 m/s. 

Dienos mintis – Ant svetimo arklio toli nenujosi. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Gailenius, Dargailes, Klaudijus, Vilūnes.

Šiandien – Pasaulinė intelektinės nuosavybės diena .

Dienos horoskopas:

Avinas – imkitės tik svarbiausių darbų, kitaip persiplėšite. Viską darykite susikaupę: vadovybė greitai pastebės trūkumus, profesionalumo stoką.

Jautis – dar galite kai ką svarbaus pakeisti. Negaiškite laiko, stenkitės pagerinti esamą padėtį, ieškokite galinčių jums patalkinti. Nieko neatidėkite rytdienai.

Dvyniai – nuo jūsų pastangų kol kas mažai kas priklausys. Pasyviai stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės su niekuo nesipykti. Šiuo metu nesate stiprūs ir jums reikėtų vengti atviros konfrontacijos.

Vėžys – nemėginkite jėga įpiršti jums svarbaus projekto, naujos idėjos. Stenkitės, kad aplinkiniai jus teisingai išgirstų, suprastų, kad patys per klaidą neįsipareigotumėte to, kas jums nenaudinga. Vis dėlto vakare pavyks atsipalaiduoti.

Liūtas – būkite atsargūs su žmonėmis, kurie jums ką nors pirš, dovanos, aiškins, kad tai jiems neva nieko nekainuoja. Saugokitės, kad apsukruoliai neapdumtų akių komplimentais, gražiais pažadais, pasakiškomis perspektyvomis. Moterims ši diena truputį palankesnė negu vyrams.

Mergelė – nieko nėra atsitiktinio, tad būkite atidūs net ir atsitiktinai išgirstam žodžiui, ne jums skirtai naujienai. Neblogai tvarkyti skubius reikalus.

Svarstyklės – taikykitės su artimaisiais, spręskite šeimos problemas. Pasistenkite, kad artimieji nekentėtų dėl jūsų dalykinių reikalų, juolab kad šiandien neverta jų tvarkyti.

Skorpionas – nors diena suteiks palankių progų, neužsimirškite, nepasiduokite azartui. Venkite flirtuoti, būkite ištikimi mylimiems žmonėms, nesipykite su jais.

Šaulys – būkite itin atidūs tiems, kurie mėgina jus sukiršinti su artimu žmogumi, kolega ar vadovu. Pagalvokite, kodėl. Atsitiktinai rasite gerą būdą užsidirbti. Geriau nesivelti į tarnybinius romanus.

Ožiaragis – nebūkite patiklūs: jums gali būti pameluota apie pinigus, pelną, net meilę, sutuoktinį. Ypač neklausykite apkalbų apie artimus, mylimus žmones. Melo kojos trumpos, po kiek laiko nustebsite, kad galima taip stipriai išsigalvoti, taip įžūliai apgaudinėti.

Vandenis – būsite linkę kiek dramatizuoti įvykius, išgirstas naujienas, be pagrindo rizikuoti pinigais, savo sveikata, net gyvybe ir mylimo žmogaus jausmais.

Žuvys – ši diena iš esmės palanki visoms jūsų iniciatyvoms, nebijokite rizikuoti. Puikus metas skirti pasimatymus, kurti planus ateičiai.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}