2008 m. gruodžio 24 d.

359 metų diena, 52 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:41, leidžiasi 15:56. Dienos ilgumas 07:15.
Mėnulio fazė – delčia.
Temperatūra – dieną -1 iki +1, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-5 m/s, naktį 0 iki -2, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-5 m/s.

 

2001 m. violončelininką Vytautą Sondeckį JAV klasikinės muzikos radijo stotis KDFC paskelbė vienu iš 30-ies geriausių jaunųjų pasaulio atlikėjų.
1997 m. Paryžiaus teismas už dviejų Prancūzijos slaptosios tarnybos agentų nužudymą 1975 m. kalėjimu iki gyvos galvos nuteisė vieną garsiausių tarptautinių teroristų Karlosą „Šakalą“ (Carlos „The Jackal“).

 

Patarimas – Namuose laikyk kuo mažiau džiovintų gėlių. Nes sakoma, kad jos siurbia energiją ir žmogus darosi irzlesnis.

Nepamiršk pasveikinti – Adelę, Adomą, Ievą, Irminą, Girstautą, Minvydę ir Irmą.

 

Dienos anekdotas.

 

Gruodžio 24 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

Avinas

Fizinis ir emocinis pakilimas. Būsite linkęs bendrauti, noriai leisitės į diskusijas, demonstruosite savo sugebėjimus. Tiesa, konservatyvius žmones galite kiek šokiruoti savo kiek radikaliu elgesiu ar pasisakymais.

Tauras

Svarbiausia – matyti tikslą ir tikėti savimi, tada jokios kliūtys nesugebės jūsų sustabdyti. Savo paties jėgų neįvertinimas – didžiausia klaida, kokią šiandien galite padaryti.

Dvyniai

Ketinate keisti darbą? Net jei esate labai nepatenkintas esama padėtimi, kol kas nesikarščiuokite. Garsiai trenkti durimis – labai efektinga, bet jums pačiam nenaudinga. Realiai vertinkite savo galimybes ir ramiai ieškokite geriausio varianto.

Vėžys

Aplinkiniams šiandien galite pasirodyti itin nepakenčiamas. Ar ne pernelyg geros nuomonės apie save esate? Kita vertus, ir pats galite būti nustebintas netikėto gerai jums pažįstamo žmogaus poelgio.

Liūtas

Nesutikite imtis darbo, kurį šiandien bandys jums primesti prieš jūsų valią. Jei leisitės įtikinamas, galutiniu rezultatu neliks patenkintas niekas. Kaltas, žinoma, liksite jūs.

Mergelė

Jums būtinai reikia permainų – bet kokių. Jei keisis oras, puiku, to pakanka. Jei ne – teks kažką sugalvoti pačiam. Tik pasistenkite nereikalauti per daug nei iš savęs, nei iš kitų.

Svarstyklės

Šiandien jums mėgins patarinėti visi, kas tik netingi. Tiesa, patarimai bus mažai ko verti. Nepirkite brangių daiktų – pernelyg didelė tikimybė, kad pirkiniu liksite nepatenkintas, ypač jei tai nebuvo jūsų paties laisva valia priimtas sprendimas.

Skorpionas

Būsite linkęs bendrauti, diskutuoti. Galite labai daug laiko praplepėti telefonu. Pasistenkite nepainioti naujienų su paskalomis. Galimi nesusipratimai dėl laiku neatliktų darbų.

Šaulys

Labai gera diena kelionei. Jei negalite sau to leisti, pasistenkite bent porai valandų pakeisti įprastą aplinką. Siela trokšta naujų ispūdžių.

Ožiaragis

Gali kamuoti nepamatuotas nerimas, dvasinis diskomfortas, ypač jaunesnius ar jautresnius Ožiaragius. Geriausias vaistas – veikla, kurią gerai išmanote. Supratimas, kad esate lyderis, išgydytų visus negalavimus.

Vandenis

Sugebėjimas išklausyti ir užjausti labai padės sprendžiant delikačias problemas, tarpininkaujant tiems, kurie jau nebegali savo santykių išsiaiškinti patys. Šiandien galite būti konsultantas, psichoterapeutas ir advokatas viename asmenyje.

Žuvys

Jūsų žodžius šiandien dažnas išgirs pernelyg tiesmukai. Subtilūs pokštai liks nesuprasti, o šiurkštūs gali skaudžiai įžeisti. Žodžiu, galvokite, ką ir kam sakote.

 

Daugiau horoskopų www.vytautus.com