2010 m. Rugpjūčio 28 d. Šeštadienis

240 metų diena, 34 metų savaitė.  

Saulė teka 06:16, leidžiasi 20:24. Dienos ilgumas 14:08. Pilnatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +18 iki +20, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +9 iki +11, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Geriau patylėti, nei niekus kalbėti. (LIAUDIES IŠMINTIS) 

Sveikiname – Augustinas, Tarvilus, Steigviles.

Dienos horoskopas:

Avinas – bus palanku spręsti įvairius nesklandumus, iškilusius darbe (jei šiandien dirbate), taip pat ieškoti tinkamesnės darbo vietos. Vakaras palankus viešnagėms, susitikimams su įtakingais asmenimis, senais gerais draugais.

Jautis – netikėtumas lemtingas, todėl nedelskite, siekite greitai persiorientuoti, pasinaudoti sėkmės akimirka. Susitikimai, pokalbiai su patyrusiais žmonėmis bus naudingi.

Dvyniai – mažiau dejuokite ir galvokite, kaip sunku, kitaip pražiopsosite ir nepasinaudosite dabar atsiveriančiomis puikiomis galimybėmis. Šiandien gauti pasiūlymai, išgirstos naujienos gali tapti gerų permainų ir sėkmės pagrindu.

Vėžys – daug neplanuokite: savaime viskas susiklostys kur kas geriau, nei mėginsite numatyti. Galima pagalba iš ten, kur nesitikėjote, – jums padės įtakingas asmuo, apie kurį nė nenutuokiate.

Liūtas – pergalės laikas. Puikus metas svarbiems reikalams tvarkyti. Galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų, kuriuos verta priimti. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti romantiškoje aplinkoje, tik flirtuoti nereikėtų.

Mergelė – naudingų atsitiktinumų, gerų permainų laikas. Nepraleiskite progos susitikti, pakalbėti ar tartis su svarbiu žmogumi. Dabar galite draugų bei partnerių dėka pakreipti įvykius jums svarbia linkme. Per juos įgysite didesnę apsisprendimo laisvę.

Svarstyklės – atsitiktinumų nebūna, tad elkitės taip, kaip sako jūsų vidus, ir neapsiriksite. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus.

Skorpionas – jėgų persvara jūsų naudai. Tapsite svarbiausiu žmogumi ten, kur šiandien atsidursite. Nesustokite ko nors siekdami. Imkitės reikšmingų, atsakingų dalykų. Kovokite už savo ir šeimos interesus, įtaką. Beje, jums seksis tik tuo atveju, jei palaikys ir pritars šeima.

Šaulys – šiuo metu galite pasiekti tai, ko taip ilgai troškote. Pasiduokite azartui, būkite atkaklūs – jūs laimėsite.

Ožiaragis – netikėtai reikalai gali sparčiai pajudėti į priekį. Tai gero persilaužimo tvarkant reikalus ar bendraujant su draugais, artimaisiais metas. Palanku pirkti darbo techniką, transporto priemones.

Vandenis – jokios agresijos, siekite santarvės: jūsų jėga atsiskleis bendradarbiaujant. Jei reikia ką laimėti, ieškokite patikimo sąjungininko. Įsiklausykite į partnerių, sutuoktinio nuomonę, patarimus.

Žuvys – jaučiatės kur kas geriau, ir tai proga išjudinti įstrigusį reikalą, išspręsti pribrendusias (atsibodusias) problemas, ypač jei jos susijusios su nepavykusiomis investicijomis, skolomis.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}