Lietuviškasis orakulas Lietuvos krepšinio rinktinei prognozuoja 3 pergales

3 pergalės ir 2 pralaimėjimai – tokius Lietuvos krepšinio rinktinės pasiekimus Turkijoje išpranašavo triušis orakulas. Vilniaus prekybos centro „BIG“ gyvūnų priežiūros prekių parduotuvėje „Pet Center“ gyvenančiam triušiui Pūkiui ramybės neduoda aštuonkojo Paulo iš Vokietijos orakulo šlovė. Aštuonkojis išgarsėjo sėkmingai spėdamas pasaulio futbolo čempionato rungtynių baigtį.

 

„Triušis Pūkis visus stebina savo energija ir įpročiu gainioti po narvą kraiko granules. Atrodo tarsi žaistų krepšinį. Be to, jo vardas – tai garsaus Lietuvos krepšininko Gintaro Einikio pravardė. Todėl suteikėme Pūkiui galimybe spėti šiandien prasidėsiančio pasaulio krepšinio čempionato rungtynių, kuriuose žais Lietuvos rinktinė, rezultatus“, – sako prekybos centro valdytoja Viktorija Mockevičienė.

 

Šią savaitę į triušio Pūkio narvą buvo įdėtos dvi didelės lietuviškos morkos su skirtingomis vėliavėlėmis: Naujosios Zelandijos ir Lietuvos. Šiandien Lietuvos krepšininkai kovos su Naujosios Zelandijos atstovais.

„Pūkis nedvejodamas sugraužė Lietuvos vėliavėle pažymėtą morką, tuo pačiu spėdamas, kad Lietuvos rinktinė nesunkiai įveiks gražiausios pasaulio šalies krepšininkus“, – pasakojo V.Mockevičienė. Pasak jos, kitą dieną, įdėjus morkas su Kanados ir Lietuvos vėliavėlėmis, triušis Pūkis taip pat prognozavo lietuvių pergalę.

 

„Nebus problemų ir su Libano rinktine.  Tačiau Pūkio prognozės dėl rungtynių su Ispanija ir Prancūzija baigties nėra Lietuvai palankios. Triušis-orakulas spėja, kad lietuviai jose patirs pralaimėjimus“, – sako V.Mockevičienė.

 

Pasaulio krepšinio čempionatas Turkijoje prasidės šį šeštadienį. „Tikimės, kad Pūkio prognozės pasitvirtins. Tokio vikraus gyvūno dar neteko matyti“, – sako V. Mockevičienė.

 

{diena2}