Horoskopas ketvirtadieniui 01-27

Avinas – Vilios pramogos, linksmybės, meilės pasimatymai. Tačiau gali užgriūti kažkokie neplanuoti darbai arba pasireikš netikėtas sveikatos sutrikimas. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu, vaistais.

Tauras – Tikėtinas emocinis stresas, jeigu nevaldysite savo instinktyvių troškimų ir būsite perdėtai priekabūs. Panašu, kad atsiras kliūčių, bandant įgyvendinti naujoves, originalias idėjas.


Dvyniai – Galimas nepasitenkinimas seksualine arba finansine situacija. Galbūt norėsis viską iš esmės keisti, priimti itin reikšmingą sprendimą dėl jausmų bei santykių. Galite pasielgti taip, kaip jums nebūdinga.

Vėžys –
Diena nebus palanki, jeigu būtinus reikalus, viešnages atidėliosite, tikėdamiesi, kad kažkas kitas viską padarys. Galite gauti žinią iš švietimo, socialinės ar teisėtvarkos institucijos.

Liūtas – Nekokia bus nuotaika ir savijauta, ypač jei nesiseka suplanuoti darbai arba nepavyksta išsiaiškinti asmeninių santykių. Gali atrodyti, kad antroji pusė, dalykiniai partneriai viską verčia ant jūsų pečių, naudojasi jumis. Nebūkite tuo tikri.

Mergelė – Šiandien atliksite daug svarbių reikalų. Galite tikėtis draugiškos paramos, praktiško patarimo ar intriguojamo pasiūlymo. Vis dėlto kol kas neskubėkite imtis ko nors atsakingo, ypač jei tai jums kainuotų nemažai pinigų.

Svarstyklės – Gali varginti ir kelti nerimą užkulisiniai reikalai, intrigos. Galbūt teks pasirūpinti ligoniu arba patys skųsitės sveikata. Energijos stoka neleis atlikti visų numatytų darbų. Jokiu būdu nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Skorpionas – Tikriausiai slėgs įvairūs rūpesčiai ir bus nelengva, ypač jei trūksta supratimo ir palaikymo iš aplinkinių. Pasistenkite bendrauti nuoširdžiau, lanksčiau. Ir nuo jūsų priklauso, koks bus namų jaukumas bei saugumas, šeimos reikalai.

Šaulys – Šiandien stropiai skaičiuokite pinigus ir būkite racionalūs, apdairūs, jei reikės tvarkyti turto, komercinius reikalus. Beje, situacija gali pareikalauti daugiau novatoriškumo, rizikos. Verta apie tai pagalvoti, bet skubėti nepatartina.

Ožiaragis – Mielai priimsite informaciją, dvelkiančią intriguojamomis naujienomis. Tikriausiai pavyks užbaigti įsisenėjusį reikalą, įvykdyti seną pažadą. Labiau rūpinkitės sveikata, mityba, dalį rūpesčių perduokite šeimos nariams.

Vandenis – Rutina, buitis šiek tiek slėgs, gadins nuotaiką. Kita vertus, negalėsite pakęsti netvarkos, tad nesėdėsite rankų sudėję. Būkite atlaidesni ir švelnesni aplinkiniams – juk visi daro klaidų ir iš jų mokosi.

Žuvys – Derėtų bent šiek tiek atskleisti savo gerus, romantiškus jausmus, būti dosnesniems, antraip galimi nesusipratimai, nuoskaudos. Labiau prižiūrėkite savo vaikus. Nesileiskite į abejotinas avantiūras.

 

 

{parasas}