Horoskopas antradieniui 12-20

Avinas – Mažiau planuokite, niekam nieko nežadėkite, tuomet neteks nuliūsti, jeigu ne viskas pavyks. Būtina būti atsargiems su karštais daiktais, degiomis, sprogiomis medžiagomis (ypač namie). Neskubėkite vairuodami, taip pat sumažinkite įsimylėjimo karštį, dabar padės tik saikas.

Tauras – Gali komplikuotis reikalai, susiję su pinigais ar nesklandžiais meilės santykiais. Pasistenkite grąžinti seną skolą.

 

Dvyniai – Nebūkite lengvatikiai – atsiras norinčiųjų savanaudiškai pasinaudoti jūsų geru vardu. Būkite atsargūs prie vairo, apdairūs eidami gatve – tikėtinos avarijos, traumos. Nesinešiokite daug pinigų, brangių daiktų – jie gali dingti dėl jūsų užmaršumo ar vagies apsukrumo.

 

Vėžys – Geriausia šiandien nesiimti nieko atsakinga. Jei būsite priversti sėdėti darbo vietoje, griežtai atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo, neįsivelkite į apkalbas ir intrigas.

 

Liūtas – Gali tekti nervintis dėl išlaidų (tikėtina, kad jos bus didesnės, negu planavote), santykių su mylimu žmogumi, vaikų elgesio. Tačiau nebus geras laikas juos mokyti, todėl pirmiausia pasistenkite nurimti.

 

Mergelė – Dirbkite atidžiau, atsargiau: pačiu netinkamiausiu metu viskas gali lūžti, gesti, taip pat atsiskleisti jūsų silpnosios vietos, klaidos.

 

Svarstyklės – Nesitikėkite užuojautos, supratimo, kaip ir pažadų vykdymo iš partnerių, sutuoktinio, mylimo žmogaus. Būkite šiltesni mylimam asmeniui, nepriminkite senų nuoskaudų ir neaptarinėkite esamų buitinių problemų.

 

Skorpionas – Būsite pernelyg įsitempę, sunerimę, tad dėl niekų imsite pykti, aiškintis santykius su artimaisiais ir net svetimais žmonėmis. Nesiimkite nieko rimta ar rizikinga.

 

Šaulys – Nieko nauja nepradėkite, nieko nežadėkite, svarbius pokalbius ir keliones atidėkite kitai savaitei. Nedėkite vilčių į šiandien gautus finansinius pasiūlymus ar meilės prisipažinimus.

 

Ožiaragis – Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti, tai sukels tik priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų.

 

Vandenis – Nusivylimai skatins praregėti, vers ką nors iš esmės keisti savo gyvenime. Vis dėlto nereikėtų daryti kategoriškų išvadų: galite suklysti ir teisdami, ir pateisindami ar džiaugdamiesi. Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito teisumu. Nepasiduokite draugų įtakai.

 

Žuvys – Galima greitai nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Netvarkykite svarbių piniginių, turto reikalų, nesivelkite į avantiūras tvarkydami reikalus. Geriausia, jei įmanoma, likti namie ir ilsėtis.

 

Šaltinis: vytautus.com