Horoskopas penktadieniui 09-30

Avinas – Pagalvokite apie savo siekių realumą ir įvertinkite finansines bei kitas galimybes. O jei sumanėte kaip nors bėgti nuo problemų, jos tarsi šešėlis seks iš paskos. Galite gauti anoniminį laišką, patirti keistą spaudimą ar persekiojimą.

Tauras – Šiandien pravartu nuodugniai planuoti, įvertinti savo galimybes, jėgas, lėšas. Tik nenubaidykite sėkmės skubėdamas, darydamas spaudimą. Tegul situacija savaime subręsta. Impulsyvumas, neatsargumas gali sukelti ilgalaikių problemų.

 

Dvyniai – Nepirkite visko, kas jums primygtinai siūloma. Asmenys, nestokojantys fantazijos bei iškalbos, gali daug ko prisigalvoti ir mėginti jus sugundyti. Pagalvokite, ar iš tiesų jums tai reikalinga.

 

Vėžys – Norėdamas pademonstruoti, kaip gerai esate informuotas vienu ar kitu klausimu, galite taip nukrypti į ne savo reikalus, kad prisidarysite rūpesčių. Gali užvirti audringos diskusijos, ginčai.

 

Liūtas – Nors stengsitės atrodyti pareigingas ir reikalingas darbe, namie ar šiaip visuomenėje, viskas gali pakrypti atvirkščiai. Gal ką sugadinsite, sutrikdysite ir sukelsite nereikalingą įtampą.

 

Mergelė – Pamėginkite sugalvoti, kaip realizuoti save, kuo nekasdienišku praturtinti savo gyvenimą. Gal turite kokią kūrybinę idėją, o gal jūsų dėmesio reikia vaikams ar pamirštiems mylimiesiems? Neleiskite jiems liūdėti ir nuobodžiauti.

 

Svarstyklės – Protingai spręskite profesines bei kitas problemas. Jei kils idėja keisti darbą ar politinę partiją, neskubėkite nešti pareiškimo. Venkite užgaulaus kritikavimo, o ir pats neskubėkite įsižeisti dėl kiekvieno stipresnio žodžio.

 

Skorpionas – Gali kilti įtarimų dėl žmonių, kurie jums daro vienokią ar kitokią įtaką. Galbūt pamatysite, kad jie irgi klysta, ir netgi dažniau nei norėtųsi. Arba daro jums aršų spaudimą. Pasitikėjimo krizė didins vidinį nerimą.

 

Šaulys – Jums netrūks išradingumo, apsukrumo. Tačiau nepatartina startuoti su naujovėmis, reformomis – kažkas pasirodytų neracionalu, nenumatyta. Tačiau galite mėginti susitarti dėl paskolos, investicijų, reikalauti draudimo išmokos ar pan.

 

Ožiaragis – Šiandien gali tekti kažkur toliau vykti darbo reikalais, arba rūpintis atvykusiais iš kitur ar besiruošiančiais išvykti. Tačiau daugiausiai jėgų išeikvosite nereikalingiems dalykams. Pamirškite senas ambicijas ir nuoskaudas.

 

Vandenis – Šiandien nusimato naudingas susitikimas, galbūt dėl verslo ar darbo reikalų. Arba kažkoks pokalbis savaime pakryps taip, kad pavyks susitarti dėl perspektyvų. Vis dėlto didelių vilčių nepuoselėkite, nes pažadai gali išsisklaidyti.

 

Žuvys – Nusimato daug bendravimo, dėmesio. O jei dirbate, tai pasistenkite, kad dėl neplanuotų kontaktų, reikalų nenukentėtų tiesioginės jūsų pareigos. Galite sudalyvauti varžybose ar kitaip išbandyti jėgas, konkuruoti.

 

Šaltinis: vytautus.com