Horoskopas antradieniui 06-07

Avinas – Pirma dienos pusė tinkama rimtam pokalbiui su vadovu. Vėliau geriau atsitraukti nuo svarbių reikalų ir nepasiduoti intrigantų provokacijoms, jie gali pasinaudoti jūsų ambicijomis. Mažiau dalykitės su aplinkiniais (ypač bendradarbiais) savo svajonėmis ir gražiais planais.

Tauras – Iki pietų šaunus metas, tačiau vėliau galite kai ką sugadinti. Tai laikas, kai patiriama laisvės žala ir neigiama draugų įtaka.

 

Dvyniai – Poilsio diena, kai nereikia savęs versti imtis sunkių, sudėtingų darbų. O jei neišvengiamai teks ką nors atsakinga daryti, dažniau tikrinkite, ar nėra klaidų, ir darykite trumpas poilsio pertraukas. Vakarop gali itin pristigti atidumo ir atsargumo.

 

Vėžys – Labai aktyvus metas, gali pavykti daug ką nuveikti. Iki pietų verta imtis kuo svarbesnių darbų, ypač tų, kuriuos turite atlikti vieni ar kuriems turite vadovauti. Vakare neverta pirkti vertingų daiktų, išlaidos nepasiteisins.

 

Liūtas – Tiesioginės naudos iš šios dienos veiklos nesulauksite. Tačiau jei žvelgsite toliau, suvoksite, kad tai rimtas pagrindas būsimai sėkmei. Beje, pietų neblogas laikas susitikti su skolininkais, pasikalbėti su vadovu.

 

Mergelė – Įdomių naujienų bei lemtingų susitikimų diena. Tiesa, nereikėtų rimtai reaguoti į informaciją ir pasiūlymus, gautus po maždaug 15val.

 

Svarstyklės – Niekuo rimtu neužsiimkite, tai poilsio metas, kai verta dirbti nebent savo namuose, spręsti artimųjų problemas. Vakare nepatartina vykti į svečius ar veltis į romantiškus nuotykius.

 

Skorpionas – Kūrybingas metas. Jeigu jūsų darbas nėra susijęs su tikslumu, punktualumu arba kitokiais reglamentais, galite tikrai nemažai nuveikti ir sulaukti iš tiesų puikių rezultatų.

 

Šaulys – Pats darbymetis, tačiau popiet nepatartina nieko sunkaus dirbti. Bus svarbu vakare nesivelti į jokius debatus nei darbe, nei namie, nei svečiuose. Nepamirškite šiandien dažniau ilsėtis.

 

Ožiaragis – Pirma dienos pusė tinkama susitikimams, deryboms, susitarimams, o vėliau neskubinkite įvykių, stebėkite, ką daro kiti. Nemėginkite nieko kartoti: svetimas pavyzdys gali suklaidinti. Būkite atidūs, kad vakare nepristigtų nuoširdumo.

 

Vandenis – Nepalanki diena, ypač po pietų. Nerizikuokite, nesivelkite į azartinius žaidimus, gresia netikėti nuostoliai, praradimai. Galite netikėtai nusivilti draugu, artimu žmogumi.

 

Žuvys – Puiki diena, tačiau apsispręsti tinkamas laikas tik iki pietų. Deja, vėliau galite nė nepastebėti, kaip jus suklaidins koks nors autoritetą turintis asmuo. Vakare pasisaugokite užsieniečių, nepažįstamų asmenų.

 

Šaltinis: vytautus.com