2010 m. Gruodžio 3 d. Penktadienis

337 metų diena, 48 metų savaitė.

Saulė teka 08:19, leidžiasi 15:57. Dienos ilgumas 07:38. Delčia.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -7 iki -9, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -8 iki -10, debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Meilė – egoistiškiausias iš visų jausmų. (R. B. de Konstanas)

Sveikiname – Pranciškus, Gailintus, Audingas, Ksaverus.

Šiandien: Tarptautinė neįgaliųjų žmonių diena.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Ieškokite savo veiklos trūkumų, kreipkitės pagalbos į kolegas. Reikalų neskubinkite – tai, kas nepavyks, galite atidėti rytdienai.

Tauras –
Palanku tvarkyti svarbius dokumentus, spręsti juridines problemas. Gauti partneriški pasiūlymai bendradarbiauti bus naudingi. Mažiau ginčykitės su kolegomis ir sutuoktiniu.

Dvyniai –
Neatsargus žodis ar judesys, ir jūs galite patirti nesėkmę, tiesa, po pralaimėjimo lauks sėkmė. Diena gera tvarkyti mokesčių, skolų, draudimo reikalus. Vakare galimas netikėtas romantiškas nuotykis.

Vėžys –
Nors reikės suspėti sutvarkyti kuo daugiau svarbių reikalų, šiandien netiks blaškytis, nervintis ir kitus skubinti. Tai bus gera diena susitikimams su įtakingais, svarbiais asmenimis, atsakingiems susitarimams, ilgalaikiams dokumentams pasirašyti.

Liūtas –
Nebūkite kategoriški, labai reiklūs, jei darbe teks spręsti sudėtingus klausimus. Venkite ginčytis su vadovybe, tėvais, jūsų argumentai nebus įtikinami.

Mergelė –
Jus supras, jumis džiaugsis ir didžiuosis draugai, artimieji. Įvykių neskubinkite, tiks spręsti senas problemas, imtis užvilkintų, atidėtų reikalų.

Svarstyklės –
Pasikliaukite nuojauta, sapnais, tikrai neapsigausite. Būkite atidūs ir smulkmenoms: atsitiktinis žodis, nereikšmingas gestas – ir jūs suprasite paslėptą reikalo pusę. Tiktų ieškoti dingusių daiktų, dokumentų, įrankių, besislapstančių asmenų.

Skorpionas – Viskas puiku, tik ar ne per daug skubate? Bus naudinga į reikalus, jums svarbią situaciją ar žmogų pažvelgti iš naujo, taip, lyg pirmąkart būtumėte susidūrę. Puikus laikas reklamai ir savo veiklai pristatyti.

Šaulys –
Ko gero, jums nebus palikta didelė pasirinkimo laisvė, bet tai, kas bus siūloma, bus naudinga. Jei kas nors nesiseks, neišgyvenkite: ryt ar kitomis dienomis be vargo sutvarkysite šį „negerą“ reikalą. Nusipirkite sau ką nors, ko seniai troškote.

Ožiaragis –
Kol kas plaukite pasroviui. Daugiau dėmesio skirkite tiems seniems draugams, kurie anksčiau buvo padėję. Susitikite su jais. Galima romantiška pažintis kelyje, svečiuose.

Vandenis –
Svarbu daug nenorėti, kitaip teks nusivilti. Paklausykite šeimos narių patarimų, būkite atidūs savo intuicijai. Artimųjų, ypač sutuoktinio, interesai turi būti pirmoje vietoje.

Žuvys –
Sėkmingas laikas: tvarkykite svarbius reikalus, ypač jei jie susiję su šeima, mylimu žmogumi. Nepriekaištaukite artimiesiems.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}