Horoskopas pirmadieniui 08-29

Avinas – Ilsėkitės, džiaukitės savo jausmais ir gyvenimu. Bet kokia įtampa, nerimas bus žalingi, ypač pirmą dienos pusę. Pasikliaukite mylimu žmogumi: abejonės ne tvirtina, o išskiria.

Tauras – Gera diena, ypač po pietų, – džiugios naujienos, optimistiški pokyčiai. Tačiau neturėtumėte daug vilčių dėti į šiandien užsimezgusias romantiškas pažintis.

Dvyniai – Verta pasikliauti tik savo triūsu – nieko neprašykite jums padėti, už jus ką nors padaryti, – svarbu likti savarankiškiems. Jei kas mėgins užkrauti jums savo rūpesčius ir darbus, neapsiimkite: užsimegs žalingi santykiai.

 

Vėžys – Nepatartina aiškintis teisybės, su kuo nors dėl ko nors tartis iki pat vakaro. Stenkitės nesivelti į svetimus reikalus, niekam nieko nepatarinėti, nieko nemokyti. Vakaras palankus viešnagėms, pasirodymui visuomenėje.

 

Liūtas – Apmąstymų diena. Darykite tik tai, kas jums malonu ir nesunku. Saugokite sveikatą ir gerą nuotaiką, nebijokite savęs palepinti.

 

Mergelė – Šauni diena – jūsų nuotaika puiki. Vis dėlto nebūkite patiklūs: blogis moka prisidengti ir gerumo kauke. Rizikuokite tik antrą dienos pusę: tuomet jums pakaks visko, kad laimėtumėte.

 

Svarstyklės – Šiandien itin svarbu nepasiduoti spaudimui iš viršaus – kad ir ko iš jūsų reikalaus jūsų viršininkai, nieko nekeiskite, su niekuo nauju nesutikite. Pirmą dienos pusę negeras laikas atsakingiems karjeros sprendimams.

 

Skorpionas – Laikykitės tiktai savo nuostatų. Draugai ir partneriai gali išmušti iš vėžių. Bet kokius susitikimus prasminga būtų skirti tiktai po pietų. Iki to laiko atsargiai žadėkite, neįsipareigokite dėl svarbių dalykų.

 

Šaulys – Pasyvus metas, visiškai netinkamas dalykiniams reikalams tvarkyti, bendrauti. Nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Pirmą dienos pusę jus bus lengviau sužavėti ir įtikinti netikrais dalykais.

 

Ožiaragis – Labiau įsiklausykite į save – pirmą dienos pusę iki galo nepasikliaukite sąjungininkais, tais, kurie jus remia. Tuo metu galimi nesklandumai bendraujant su kolegomis, klientais. Neklausykite neigiamos nuomonės apie mylimą žmogų.

 

Vandenis – Daug nenorėkite, pasitenkinkite tuo, ką atlikote, ką pasiekėte per ankstesnes dienas. Pirmą dienos pusę nepatartina kitiems pasakoti apie savo rūpesčius ar prašyti pagalbos.

 

Žuvys – Būkite kantresni, neskubėkite nieko keisti ir priiminėti naujų sprendimų. Galite sulaukti netikėtos pagalbos, įdomaus pasiūlymo, tiesa, jei jie gauti iki pietų. Neskubėkite vertinti: bus svarbu surinkti daugiau informacijos, kad neapsiriktumėte.

 

Šaltinis: vytautus.com