Horoskopas antradieniui 07-12

Avinas – Šiandien labiau parūps profesinės ateities, autoriteto klausimai, trokšite teisingumo, jei jaučiatės nuskriausti. Galimos kažkokios permainos arba kolegų išdaigos, kurios jus privers jaudintis, patirti sumaištį.

Tauras – Bjaurokas laikas, kai siekiama kitiems primesti savo nuomonę, interesus, valią. Galimi rimti nesusipratimai su tėvais, vadovu. Nepalankus laikas prieštarauti kolektyvo valiai.

 

Dvyniai – Niekur nerizikuokite, pasisaugokite piktų, kerštingų asmenų. Neerzinkite vadovo savo naujais pasiūlymais, reikalavimais. Nepradėkite nieko nauja. Sumanymus kaupkite ir neskubėkite jų įgyvendinti. Būkite atidesni tėvams.

 

Vėžys – Įsiklausykite į savo vidinį balsą ir mažiau paisykite jumis abejojančių asmenų nuomonės. Nesivelkite į intrigas darbe. Venkite kaltinti kitus, geriau pripažinkite savo kaltę.

 

Liūtas – Būsite linkę į viską reaguoti per greitai ir per karštai ir dėl to tik pabloginsite situaciją. Nebūkite kategoriški. Kad ir kas atsitiktų, pasistenkite šypsotis – tai padės nereaguoti į provokaciją.

 

Mergelė – Nesivelkite į ginčus su sutuoktiniu, nesiaiškinkite šeimos išlaidų ir neplanuokite jų. Netinkamas laikas pirkti ką nors vertinga. Bloga diena sandoriams tvirtinti, pinigams investuoti.

 

Svarstyklės – Greitai nereiškia gerai, todėl venkite skubotų išvadų ir sprendimų. Nesikarščiuokite dirbdami kompiuteriu, sudėtinga darbo technika, tikrinkite jus pasiekiančią informaciją.

 

Skorpionas – Gilinkitės į savo praeitį ir šeimos santykius – tik taip suvoksite dabartinių nesėkmių priežastis. Verta gaišti laiką taisant senas klaidas, atliekant pamirštus ar užleistus darbus. Jei ieškosite lengvų kelių, mėginsite gudrauti, papulsite į dar keblesnę padėtį.

 

Šaulys – Stigs kantrybės, kaip ir gerų progų, tinkamų galimybių ir laisvų pinigų. Neįsivelkite į avantiūrą norėdami ką nors pakeisti. Nebūkite griežti ir reiklūs savo vaikams, tėvams – venkite ginčų, deja, dėl užsispyrimo, tuščių principų galite su jais sugadinti santykius.

 

Ožiaragis – Net jei nenorėsite girdėti apie savo trūkumus, šiandien būtinai išgirsite apie juos iš artimųjų ar kolegų, vadovo, jie nepraleis progos priminti senų nuodėmių, nepadarytų darbų, užmirštų įsipareigojimų. Dažniau ges automobilis, darbo technika, kils nenumatytų kliūčių darbe, todėl šarvuokitės kantrybe, ji gelbės.

 

Vandenis – Nesitikėkite objektyvumo, teisingumo savo atžvilgiu. Beje, jei labai pyksite ant kitų, tai reikš jūsų pretenzijas sau. Antra dienos pusė palankesnė už pirmąją.

 

Žuvys – Taupykite jėgas, saugokite savo ramybę ir gerą nuotaiką. Nereaguokite į provokacijas: bus lengva prarasti savitvardą.

 

Šaltinis: vytautus.com