2010 m. Rugsėjo 26 d. Sekmadienis

269 metų diena, 38 metų savaitė.

Saulė teka 07:09, leidžiasi 19:11. Dienos ilgumas 12:02. Pilnatis.

Oro temperatūra dieną nuo Mažeikiuose oro temperatūra nuo +11 iki +13, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +8 iki +10, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Ką pasėsi – tą ir pjausi. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Damijonus, Vydenius, Gražinas, Kiprus, Justinus, Justes.

Šiandien – Europos kalbų diena.

Dienos horoskopas:


Avinas – Tai aktyvaus bendravimo diena, bet nebūtinai maloni. Dėl kažkokios priežasties imsite kitaip žvelgti į asmenis, kuriais anksčiau pasitikėjote. Jei norite išvengti nusivylimo, daug nereikalaukite iš tų, kuriuos mylite ir kurie jums svarbūs.

Tauras – Šiandien plušėsite be didelio ūpo, ypač jei iš pat ryto nepavyks vienu mostu nugriauti visų trukdančių sienų. Vargu ar pavyks gauti planuotų pinigų, sudaryti pelningą sutartį. Neperženkite ribų, siekdamas uždrausto vaisiaus.

Dvyniai –
Pirmoji dienos pusė bus šauni, o vėliau nelabai seksis išlikti maloniam. Dalis jūsų pastangų gali atsitrenkti į abejingumo sieną. Arba svarbius planus kiek sujauks netikėtai iškilusi kliūtis, apgaulingi kitų žmonių manevrai.

Vėžys – Bus kartu ir lengva, ir keblu dėl kažko svarbaus susitarti, susiderėti su antrąja puse, verslo partneriais. Galbūt mėginsite įvesti nepriekaištingą tvarką, o kiti tam priešinsis, sabotuos. Veikite gudriau, originaliau – tai pasiteisins.

Liūtas –
Jūsų reikalų eiga stipriai priklausys nuo kitų žmonių nusiteikimo, palankumo ir įvertinimo. Bus sunku, jei nesutaps norai, tikslai ir materialinės galimybės. Stenkitės nepasiduoti provokacijoms, nes galite įsivelti į problemas.

Mergelė –
Nelengvai seksis pasidalinti įtakos sferas, derėtis, rasti rėmėjų. Bandykite pasipriešinti neteisėtam spaudimui, manipuliavimui. Jums padės tai, kad puikiai orientuositės kitų žmonių psichologijoje, jausmuose. Tai pravers ir renkantis prekes, derantis. Galbūt išsispręs senos skolos klausimas.

Svarstyklės –
Pokalbis su specialistu gali paskatinti susitvarkyti dokumentus, juridinius formalumus. Stenkitės sukaupti reikiamas žinias, rimtai išnagrinėti aktualią temą, klausimą. Jei išvykstate į kelionę, nepamirškite būtinų daiktų ir budrumo kelyje.

Skorpionas – Spontaniškai galite nerti į kažkokią veiklą, užmegzti ar nutraukti svarbius jums ryšius. Nederėtų skubotai rizikuoti tuo, ką turite, ką veikiate. Kaip paslaptį sužinotą dalyką panaudojęs savo naudai, galite susikompromituoti arba apsijuokti.

Šaulys – Galite pasijusti nejaukiai dėl jums svarbaus asmens priekaištų, jog nevykdote kažkokių įsipareigojimų. Pokalbiai su draugais, pažįstamais padės susivokti savyje ir situacijoje, tačiau to gali būti per mažai, kad pavyktų priimti teisingus sprendimus.

Ožiaragis –
Galimi keistoki sumanymai, planai, vargins greitas tempas, kitų žmonių reiklumas. Nepažįstamas žmogus gali jūsų prašyti abejotinos paslaugos arba mėginti įpiršti jums nevertingą prekę. Labiau saugokite sveikatą, nes gali paūmėti sena liga.

Vandenis –
Turėsite rūpesčių, susijusių su nuosavybe, indėliais, verslu. Išgirsite įvairių nuomonių jus dominančiais klausimais, ir tai sujauks jūsų supratimą apie tai, kaip geriau pasielgti. Neskubėkite jaustis atstumtas, jei jūsų nesuprato patinkantis žmogus.

Žuvys –
Padedami kitų žmonių kažką svarbaus galite nuspręsti turtiniuose, piniginiuose reikaluose. Gal būsite kurstomas kažką pirkti, parduoti, įkeisti. Mokėkite atskirti gerus patarimus nuo niekam tikusių.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}