Ar žinote koks yra jūsų laimingas skaičius?

1. Liūtas. Dieviškos paskirties, kūrimo skaičius. Tai – vyriškas skaičius, skirtas Saulės ir Liūto  ženklams. Žmonės, patekę vieneto įtakon, turi kilnius tikslus, stiprius charakterio bruožus – vienybę, išdidumą, pasitikėjimą savimi. Jie vadovauja, drąsūs bei ryžtingi.

2. Vėžys. Moteriškas skaičius, atstovaujantis tokias priešingybes, kaip naktis ir diena, džiaugsmas ir skausmas, bet taip pat ir broliškumą, draugystę. 2 – Mėnulio skaičius ir skirtas Vėžiui. Jo atstovams būdinga besikaitaliojanti nuotaika.

 

3. Šaulys. Tobulas, atstovaujantis trejybę skaičius. Vyriškas, ypač laimingas skaičius. Vienas iš čigonų mistinių skaičių. Priskiriamas Šauliui ir Jupiteriui. Šaulio atstovai dažnai laimingi žmonės.

 

4. Vandenis ir Liūtas. Moteriškas skaičius, gyvenimo šaknys ir tiesa. Pagalvokit apie keturis elementus – žemę, ugnį, orą ir vandenį. Žmonės, patekę 4 įtakon, turi daug gerumo ir užuojautos. Jie – geri draugai. Vandenis ir Liūtas gerai supranta žmogaus prigimtį ir vertybes.

 

5. Mergelė ir Dvyniai. Svarbus skaičius. Žmogus turi 5 jausmus, 5 pirštus ant kiekvienos rankos ir kojos. 5 priklauso Mergelei ir Dvyniams, kuriuos valdo Merkurijus – greičio planeta, todėl jie greiti mąstyme ir veiksmuose.

 

6. Svarstyklės ir Jautis. Mistinis skaičius, atstovaujantis šešiakampio formos krištolą. Laimingas, saugantis nuo blogio skaičius. Svarstyklėms šis skaičius suteikia draugiškumo, nenoro ginčytis. Jaučiui 6 neša visapusišką sėkmę. Abu ženklai valdomi Veneros.

 

7. Žuvys ir Vėžys. Mistiškiausias skaičius, susijęs su religija ir senoviniais padavimais. 7-nių atstovai turi išmintį ir įžvalgumą. Žuvims ir Vėžiams septyniukė neša sėkmę, kurią teikia jų planeta Jupiteris.

 

8. Ožiaragis ir Vandenis. Aukščiausias iš lyginių skaičių, pusiausvyros ir sveiko proto skaičius. Ožiaragio skaičius – 8, jo įtaka ateina iš Saturno. Jis daro 8 atstovus šaltus savo sprendimuose, lojalius, pastovius. 8 taip pat valdo Vandenį, nes viena iš jį valdančių planetų yra Saturnas.

 

9. Avinas ir Skorpionas. Aukščiausias ir įdomiausias skaičius. Jeigu 9 padauginsime iš 9, ar bet kurio kito skaičiaus, gautų skaičių suma bus lygi 9 (9×5=45, 4+5=9). Devyni turi stiprų ryšį su Marsu – Avino ir Skorpiono planeta ir šis skaičius jiems yra laimingas.

 

{parasas}