Ko iš tikrųjų nori vyrai?

JAV sociologai atliko didelės apimties apklausą, kurios metu vyrams  buvo pateikti įvairūs klausimai apie jų asmeninį gyvenimą, seksą, santuoką ir vaikų auklėjimą.

Per tyrimą, kuriame dalyvavo įvairaus amžiaus 68 tūkst. vyrų, paaiškėjo, ko iš tikrųjų nori stiprioji lytis. Anot tyrėjų, moterys gali miegoti ramiai, kadangi net 68 proc. vyrų palankiai žiūri į santuoką. T.y. nori būti greta mylimos moters ir pasirengę ją vesti. Be to, trečdalis apklaustųjų tvirtino, kad prieš susituokiant būtinai reikia pasirašyti vestuvių kontraktą su savo antra puse.

O 92 proc. vyrų neprieštarautų, jei žmona uždirbtų daugiau. T.y. vyriškam orumui šis veiksnys nepadarytų jokio neigiamo poveikio.

 

Taip pat paaiškėjo, kad apie 50 proc. vyrų iki 30 metų irgi nieko prieš užmegzti rimtus santykius su moterimi, turinčia vaiką ar vaikų. Įdomiausia tai, kad su amžiumi vis daugiau vyrų partnerė su vaikais nė kiek netrukdo santykiams.

 

Apklausa taip pat parodė, kaip ilgainiui keičiasi vyrų požiūris  į galimybę turėti savo vaiką. Jei beveik trečdalis jaunų vyrų, kuriems vidutiniškai 20 metų, labiau nori turėti šunį, o ne vaiką, tai 35-50 metų vyrai sako priešingai. Dar maždaug 30 proc. respondentų norėtų ir vaiko, ir šuns, o 13 proc. – apskritai nieko.

 

Tyrėjai taip pat išsiaiškino, kad apie 12 proc. vyrų, kuriems iki  30 metų, reikalingas seksas kasdien, 75 proc. užtenka kelių kartų per savaitę, o 1 proc. vyrų visiškai pakanka vieno karto per mėnesį. Tarp pagrindinių neištikimybės priežasčių vyrai dažniausiai minėjo nuobodulį, rutiną ir norą paįvairinti seksą.

 

{diena2}