Ką apie vyrus išduoda eisena?

Psichologai moterims pataria atkreipti dėmesį į vyrų eiseną. Mat vaikščiojimo būdas padeda atskleisti stipriosios lyties charakterį, slaptus ketinimus, emocijas ir baimes.

Norintys greičiau sugundyti moterį, eina jai iš kairės. Jei vyras eina greta moters neskubėdamas, tvirtu žingsniu ir neatsilieka nuo jos, tai – ženklas, kad jis gerbia savo partnerę. Tokie vyrai linkę užmegzti ir palaikyti lygiaverčius santykius.

 

Vyras, kuris  žingsniuoja labiau į priekį, tarsi norėdamas užbėgti už akių, tikisi, kad moteris jam paklus. Tie, kurie trokšta greičiau sugundyti moterį, eina greta moters iš kairės pusės.

 

O nustatyti, ar vyras yra rimtas, ar – vėjo pamušalas, padės paprastas testas. Susipažinus su vyru, reikėtų eiti greta jo iš kairės pusės. Jei jis trokšta neįpareigojančių santykių  – tai panorės susikeisti vietomis.

 

Žingsniuodami atstumą stengiasi išlaikyti žemos savivertės vyrai. Kokia yra tikro vyro eisena? Tai – tvirtas ir tiesus žingsnis, kuris gali būti ir ne itin didelis ir ne lėtas. O jei vyras eina lėtai, tai jo  „mėnulio“ eisena  – vaikščiojimas primena Michaelio Jacksono šokio judesį, kai atrodo, jog vyras eina atgal –  byloja, kad jis apsimeta „kietu“ vyruku. O tie vyrai, kurie net ir eidami greta moters stengiasi išlaikyti atitinkamą atstumą, byloja, jog jų gana žema savivertė ir jie nepasitiki savo jėgomis.  Žmonės, kurie nė kiek neabejoja savimi, eina tiesiai ir gana plačiais žingsniais. Beje, jų eisenoje atsispindi ironiškas požiūris į save.

 

„Mėnulio“ eisenos mėgėjai – pasitikintys savimi karjeristai. Vyrai, kurie eina šokančia eisena, myli gyvenimą.  Be to, tokia eisena byloja, kad vyras turi savo nuomonę ir jos laikosi. Jam taip pat svarbu realizuoti savo norus  ir nuolat domisi ką apie jį kalba aplinkiniai.  Tokie „berniukai“ – pasitikintys savimi karjeristai. Be to, tokie vyrai turi neginčijamų pranašumų, tarp kurių labiausiai išsiskiria atkaklus tikslo siekimas.  Būnant su tokiu žmogumi, moteriai tektų tenkintis antraeiliu vaidmeniu.

 

Avalynė gali kardinaliai pakeisti eiseną. Apie žmogų galima spręsti ne tik iš jo eisenos, bet ir iš to, kuo vyras apsiavęs. Beje, avalynė gali kardinaliai pakeisti eiseną, padaryti ją labiau santūria, atsipalaidavusia ar spyruokliuojančia. Batai, kurių nutrintas vidinis kulno kraštas liudija, kad žmogus nepasitiki savo jėgomis ir nori sutikti gerą moterį, pasižyminčią švelniu ir minkštu charakteriu. O numintas išorinis kulno kraštas sako, kad vyras seksualiai aktyvus. Be to, tokia stiprioji lytis atkakliai siekia užsibrėžto tikslo ir nebijo rodyti iniciatyvą. O abiejuose kraštuose numintas kulnas liudija, kad žmogų dažnai kankina abejonės ir dvejonės, dažnai nežino ko griebtis. Jam sunku priimti sprendimus. Ramūs, išlaikyti ir tolerantiški vyrai numina kulną lygiai.

 

Sėdintis plačiai išsiskėtęs vyras nori padaryti įspūdį moteriai. Pagal kojų padėtį, kai vyras kalbasi su moterimi, taip pat galima labai daug ką apie jį pasakyti. Galima atspėti net jo slaptas mintis, kurias jis slepia nuo aplinkinių. Pavyzdžiui, jei vyras sėdi užkėlęs koją ant kojos, tai liudija, kad jis neįsitikinęs, jog pasiseks suvilioti moterį arba kad jis uždaras. Plačiai išskėstos kojos dar nereiškia, kad vyras pasitiki savo jėgomis šimtu procentų. Priešingai, taip vyras kartais mėgina sukurti iliuziją arba padaryti įspūdį moteriai. Vyras, kurio nejaudina aplinkinių  nuomonė ir, kuris jaučiasi sėdintis savo rogėse, pastato kojas greta viena kitos, bet nesuglaudžia jų.

 

{diena2}