Knygynų tinklas „Pegasas“ rekomenduoja tarologės Lidijos knygą „Taro kortų veidrodyje“

Tarologės Lidijos Staub knyga „Taro kortų veidrodyje“ sudomins ne tik taro žinovus, bet ir mėgėjus bei smalsuolius. Tai durys į paslaptingą ir netikėtų dvasinių atradimų kupiną pasaulį, puikus vedlys tiems, kurie ieško savęs ir nuolat siekia dvasinio tobulumo.

„Taro kortų veidrodyje“ autorė pateikia svarbiausius taro kortų dėliojimo būdus ir taro simbolių žodyną. Kai tik perprasite reikšmes, galėsite tuoj pat dėlioti kortas ir aiškinti, ką jos sako.

Nugalėkite visas gyvenimo negandas ir būkite išmintingi! Nebijokite keisti savo gyvenimą nauja, netikėta linkme. Būrėjai jums nebereikalingi!

 

Patys dėliokite kortas, interpretuokite simbolius, gaukite atsakymus sau ir kitiems apie svarbiausius gyvenimo klausimus, meilę, kitus jausmus, santykius su artimaisiais, karjerą, šeimą, vaikus, dvasinį tobulėjimą, sveikatą.

 

Ką veikti gyvenime? Ar pasiseks kelionėje? Ar verta vykti į užsienį? Ar surasiu tikrąją meilę?

 

„Nėra neigiamų ar teigiamų reiškinių – jie visi vienodai reikalingi ir neišvengiami, o kortos tik padeda rasti tinkamą požiūrį ir teisingą veikimo strategiją…“

 

Tarologė Lidija Staub gimė Vilniuje. Lietuvos Muzikos Akademijoje baigė muzikologijos studijas, vėliau dirbo žurnaliste, lektore, radijo redaktore. Ištekėjusi už Šveicarijos diplomato, daug metų keliavo po visą pasaulį, dvasinių žinių sėmėsi iš įvairių šaltinių, studijavo budizmo, sufijų ir Osho filosofijas bei praktikas. Lidija Staub yra hipnozės ir NLP specialistė, konsultantė. Šiuo metu gyvena Paryžiuje, privačiai konsultuoja.

 

{pegasas2}