Kas slypi tavo pavardėje?

Sužinok apie meilę savo gyvenime iš pirmosios pavardės raidės.

A. Jūs nesate labai romantiškas, neturite kantrybės flirtuoti ir jūsų negalima trukdyti tam, kas yra drovus, kuklus, gundantis. Esate tiesmukas žmogus. Jums svarbus fizinis partnerio patrauklumas. Siekimas ir iššūkiai įkvepia jus. Jūs esate aistringas ir avantiūristas labiau negu atrodote, tačiau nevaikštote aplinkui demonstruodami šių savybių. Teikiate pirmenybę savo fiziniams poreikiams.

 

B. Jums priimtinas tingus jausmingumas. Patinka būti romantišku, gerti vyną, pietauti. Jūs labai mėgstate gauti dovanas, kaip ženklą, kad jūsų partneris prieraišus. Patinka meilinimasis ir jūs taip pat mokate meilintis. Esate švelnus. Jūs galite suvaldyti savo apetitą ir susilaikyti nuo sekso, jeigu reikia. Jums reikia naujų jausmų ir potyrių.

 

C. Jūs esate labai sociali asmenybė ir jums labai svarbu palaikyti santykius. Jums reikia artumo ir buvimo kartu. Norite turėti galimybę kalbėtis su savo partneriu visą laiką. Norite, kad jūsų traukos objektas būtų socialiai priimtinas ir gerai atrodytų. Jūs priimate savo mylimąjį kaip draugą ir kompanioną. Norite, kad jus vertintų ir beveik dievintų. Kai tai yra nepasiekiama, jūs sugebate ilgą laiko tarpą neturėti partnerio visai. Mokate kontroliuoti savo jausmus.

 

D. Jeigu nusprendėte, kad jums kažko reikia, jūs galvotrūkčiais pradedate persekioti objektą. Lengvai neatsisakote savo siekio. Esate globėjiškas ir mylintis, taip pat labai aistringas, dažnai savininkiškas ir pavydus. Seksas jums teikia malonumą. Ekscentriškas ir neįprastas, laisvas ir atviras požiūris stimuliuoja jus.

 

E. Kalbėjimas yra jūsų didžiausias poreikis. Jeigu partneris nesiklauso jūsų, tada santykiuose kyla problemų. Žmogus turi būti intelektualiai jaudinantis arba jis jūsų nedomins. Nekenčiate disharmonijos , bet kartais jums patinka pasiginčyti, tai sukelia jaudulį. Daug flirtuojate, nes iššūkiai jums svarbiau negu seksualinis aktas. Jeigu neturite gero meilužio miegoti, miegate su gera knyga. Kartais tikrai gerai knygai teikiate pirmenybę.

 

F. Esate idealistas ir romantikas, iškeliate savo partnerį ant pjedestalo. Ieškote geriausio partnerio. Mėgstate flirtuoti, tačiau kam nors pasižadėjęs jūs esate labai lojalus. Viešai būnate ekstravagantiškas ir galantiškas. Esate gimęs romantiku. Dramatiškos meilės scenos yra mėgstamiausios praėjusio laiko fantazijos.

 

G. Esate išrankus, siekiantis tobulumo pats ir to reikalaujantis iš savo partnerio. Bendraujate su partneriu, kuris yra intelektualiai lygiavertis ar netgi aukštesnio lygio ir, kuris gali pagerinti jūsų statusą. Mėgstate žaisti meilės žaidimus, kai tam turite laiko. Jūsų pareigos ir įsipareigojimai yra aukščiau visko. Esate jausmingas ir aistringas, tačiau jums gali kilti sunkumų norint suartėti emociškai su partneriu.

 

H. Siekiate partnerio, kuris pagerintų jūsų reputaciją ir sugebėjimą užsidirbti. Būsite labai dosnus savo partneriui, jeigu jūs prisiimsite įsipareigojimus. Jūsų dovanos yra, iš tikrųjų, investicijos į partnerį. Prieš įsipareigodamas esate taupus išlaidaujant. Jūs esate jausmingas ir kantrus.

 

I. Labai norite būti mylimas, vertinamas ir net dievinamas. Jūs mėgaujatės prabanga, jausmingumu ir meilės žaidimais. Ieškote tokių partnerių, kurie žino ką daro. Domitės mėgėjais, tačiau mėgėjams reikia mokytojo. Esate nerimastingas ir susijaudinęs siekdamas patenkinti savo troškimus. Mėgstate eksperimentuoti ir bandote naujos išraiškos būdus. Jums dažnai nusibosta, tuomet reikia nuotykio ir pokyčių. Esate jausmingas ir kartais tiesmukai aistringas.

 

J. Esate apdovanotas didele fizine energija. Niekas negali jūsų sustabdyti, nebent jūsų partneris (jūs galite šokti per naktį). Galite išgyventi didelius romanus savo mintyse. Širdyje jūs esate klajoklis ir karts nuo karto turite pats sustoti. Galite lengvai palaikyti ilgus santykius. Jūs esate idealistas ir tikite meile.

 

K. Esate paslaptingas, susikaupęs ir drovus, taip pat labai seksualus, jausmingas ir aistringas, bet jūs to nerodote. Tiktai intymioj situacijoj šios jūsų savybės atsiskleidžia. Išmanote visas žaidimo taisykles, jūs galite vaidinti bet kurią rolę, bet kuriame žaidime ir traktuoti savo meilės gyvenimą labai rimtai. Jūs nekvailiojate. Turite pakankamai kantrybės išlaukti tinkamo žmogaus.

 

L. Galite būti labai romantiškas, prieraišus. Turėti partnerį jums yra labai svarbu. Jūs laisvai reiškiate savo meilę ir mielai naudojatės progomis, išbandote naują seksualinę patirtį, jeigu viskas yra skoninga. Turite jausti, kad jūsų partneris yra intelektualiai stimuliuojantis, kitaip yra sunku palaikyti santykius. Jums reikia įvertinimo.

 

M. Esate emocingas ir atkaklus. Kai jūs palaikote santykius, jūs visą save atiduodate. Niekas negali jūsų sustabdyti. Esate pasiaukojantis ir trokštate tokio paties partnerio, kuris yra toks pat aistringas ir veiklus. Esate pasiruošęs išbandyti viską. Jūsų energija yra neišsenkanti. Jums patinka globoti savo partnerį.

 

N. Galite pasirodyti nekaltas ir drovus, bet mes žinome, kad išvaizda yra dažnai apgaulinga. Miegamajame jūs esate ne naujokas, o įgudęs technikas. Galite leistis į kraštutinumus. Galite būti labai kritiškas partnerio atžvilgiu, siekdamas jūsų abiejų tobulybės. Jums sunku ką nors surasti, kas atitiktų jūsų standartus. Jums sunku išreikšti savo jausmus ir priartėti arčiau prie partnerio.

 

O. Jūs labai seksualiai aktyvus, tačiau paslaptingas ir drovus savo troškimuose. Galite nukreipti daug savo energijos į pinigų uždirbimą ar valdžios siekimą. Lengvai galite atlaikyti celibato laikotarpius. Esate aistringas ir atsidavęs, reikalaujantis tų pačių savybių ir iš savo partnerio. Turėti partnerį yra rimtas reikalas, tačiau jūs reikalaujate intensyvumo ir esate pasiruošęs išbandyti bet ką. Kartais jūsų aistra pasireiškia savininkiškumu, kurį reikia kontroliuoti.

 

P. Jūs labai rūpinatės socialinėmis savybėmis. Net nepagalvosite pasielgti kažkaip ne taip, kas galėtų sugadinti jūsų įvaizdį ar reputaciją. Išvaizda lemia, todėl jums reikia gerai atrodančio partnerio, taip pat reikia intelektualaus partnerio. Keista, bet jūs galite kartais žiūrėti į savo partnerį kaip į priešą, Kova stimuliuoja jausmus. Jūs esate pasiruošęs eksperimentuoti ir išbandyti naujus būdus. Esate labai socialus ir jausmingas. Patinka flirtuoti ir jums reikia fizinio pasitenkinimo.

 

R. Jums reikia partnerio, kuris būtų intelektualiai lygiavertis – kuo protingesnis, tuo geriau. Jums svarbiau didelis protas, negu didelis kūnas. Tačiau fizinis patrauklumas irgi yra svarbus. Norite didžiuotis savo partneriu. Esate labai aistringas žmogus, nors kitiems taip neatrodo. Jeigu jūsų partneris nėra toks geras lovoje, jūs pasiruošęs tapti mokytoju. Galite būti labai reiklus.

 

S. Jums pirma yra verslas, o po to malonumas. Jeigu rūpinatės karjera, verslu, ar pinigais, jums yra labai sunku atsipalaiduoti. Galite būti romantiškai idealistiškas, bet jūs niekada neprarasite savo jausmų kontrolės. Būsite labai atidus prieš atiduodamas savo širdį, ar kūną.

 

T. Esate labai jautrus, asmeniškas ir p
asyvus. Jums patinka partneris, kuris jums vadovautų. Muzika, švelni šviesa ir romantiškos mintys jaudina jus. Mėgstate fantazuoti ir įsimylėti. Kai mylite, jūs esate romantiškas ir idealistas, besikeičiantis. Patinka stimuliuoti savo jausmus.

 

U. Esate entuziastingas ir idealistiškas, kai mylite. Kai nemylite, jūs esate įsimylėjęs meilę, jūs visuomet ieškote kažko, ką galėtumėt dievinti. Romanas jums, tai – iššūkis. Esate klajoklis ir jums reikia nuotykių, jaudulio ir laisvės. Patinka dovanoti dovanas ir partnerio malonumai yra aukščiau jūsų.

 

V. Esate individualistas ir jums reikia laivės, erdvės ir jaudulio. Stengiatės pažinti žmogų geriau prieš įsipareigojant. Dažnai yra amžiaus skirtumas tarp jūsų ir partnerio.

 

Y. Esate seksualus, jausmingas ir labai nepriklausomas. Jeigu kažkas yra ne taip kaip jūs norite, atsisakysite viso reikalo. Norite kontroliuoti santykius, kurie ne visuomet yra sklandūs. Reaguojate į fizinę stimuliaciją ir praleidžiate daugelį valandų vien tik liesdamas, jausdamas ir tyrinėdamas. Tačiau, jeigu jūs galite leisti laiką užsidirbdamas pinigus, atsisakysite romantiškų malonumų. Norite įrodyti sau ir savo partneriui koks jūs esate geras meilužis. Esate atviras, romantiškas lovos partneris.

 

Z. Jums reikia pastovios stimuliacijos, nes jums greitai viskas nusibosta. Galite lengvai palaikyti keletą santykių vienu metu. Kalbatės kol nepasimylėjote. Jūs galite turėti daug meilės romanų savo galvoje.

 

Ž. Esate labai išdidus, ryžtingas ir nesakote ne, kada jūs draugaujate. Jūs esate romantiškas, idealistiškas ir dažnai įsimylėjęs savo meilę, nematydamas savo partnerio tokio, koks jis ar ji yra. Jaučiate giliai ir visas atsiduodate santykiams. Nieko nėra per gerai jūsų partneriui.

 

{alfa2}