Horoskopas ketvirtadieniui 06-16

Avinas – Šiandien nestokosite emocijų ir nerimo. Jei kažkokių įsipareigojimų įvykdyti nepajėgsite, jausitės nekaip, norėsite ką nors apkaltinti. Galbūt atskleisite kito žmogaus klastą, melą arba seną klaidą. Tiktų užsiimti kūryba, pamedituoti.

Tauras – Jums stigs emocinės pusiausvyros, nežinosite, ko pirmiausia imtis, ką spręsti – profesines ar asmenines problemas. Svarbu nusiraminti, viską apmąstyti, apskaičiuoti ir pasitikėti savimi. Venkite aplaidumo darbe, nes dėl to galimos bėdos.

 

Dvyniai – Tikriausiai pavyks įgyvendinti planuotą finansinę ar verslo operaciją. Panašu, kad rasite įtakingų draugų, bendraminčių, pasirengusių jus paremti. Kita vertus, lengva suklysti ir priešą palaikyti sąjungininku. Nerizikuokite reputacija.

 

Vėžys – Šiandien sėkmingai galite užsiimti protiniu darbu, laikyti egzaminus, rašyti laiškus, tvarkyti korespondenciją. Turbūt ši diena privers pasirūpinti ir pinigais, turtu, dokumentais. Būsite linkęs optimistiškai planuoti perspektyvas.

 

Liūtas – Uoliai tvarkysite ūkio, buities reikalus. Jus gali prisiminti giminaitis, buvęs sutuoktinis ar vaikystės draugas. Kai kurios netyčia nugirstos naujienos privers keisti planus. Nepasitikėkite atsitiktiniais pažįstamais.

 

Mergelė – Panašu, kad jums šiandien labiau rūpės meilė, vaikai ir pramogos nei bet kokie darbai. Tačiau visiškai atsipalaiduoti turbūt nepavyks – atsiras techninių ar kitokių rūpesčių. Jei į tai nekreipsite dėmesio, gali iškilti rimta problema.

 

Svarstyklės – Aktualus bus pareigos jausmas, kantrybė. Daug dirbsite ir dar daugiau reikalausite iš kitų. Būsite labai nepatenkintas, jei aplinkybės sutrukdys įgyvendinti užsibrėžtą tikslą. Jei vakare kur nors dalyvausite, kitus galite sužavėti savo įvaizdžiu.

 

Skorpionas – Galima tikėtis naudingos informacijos, susijusios su darbu, verslu, teisės peripetijomis. Vakare galite tikėtis komplimentų ir kitokių dėmesio ženklų. Susidarys įspūdis, kad pradeda dvelkti permainomis asmeniniame gyvenime.

 

Šaulys – Tikėtini nedideli pasiekimai per publikacijas, užsienį, kultūrinę veiklą, tačiau bus ir rūpesčių. Galbūt teks apsispręsti dėl investavimo, paskolos arba kalba suksis apie palūkanas, rankpinigius. Nesigundykite tuo, kas gali būti per brangu.

 

Ožiaragis – Nerimausite dėl ateities, nes jausite, kad kai kuriems jūsų planams iškilo grėsmė. Išdrįskite kreiptis į įtakingą pažįstamą, jei turite problemų, kurias jis gali padėti išspręsti. Atsakingai paruoštas pasisakymas, pokalbis turėtų suteikti gerų vilčių.

 

Vandenis – Šiandien nelengva bus vykdyti konkrečias užduotis, pareigingai dirbti, tačiau jausite, kad tai būtina. Turbūt neišsisuksite nuo pokalbio su svarbiu asmeniu ir neišvengsite naujų įpareigojimų. Didelė tikimybė, kad tai išeis į naudą.

 

Žuvys – Tikriausiai teks bendrauti su senu pažįstamu ir prisiminti seną pažadą, įsipareigojimą. Pasverkite savo žodžius. Jeigu dėl savo jausmų ar ketinimų abejojate, nesuteikite tuščių vilčių. Gali būti, kad vakare dalyvausite svarbiame renginyje.

 

Šaltinis: vytautus.com