Horoskopas antradieniui 11-29

Avinas – Gera diena įvairiems susitikimams, pažintims užmegzti. Suskubkite kuo daugiau nuveikti: rytoj mažai ką suspėsite.

Tauras – Pasyvus metas. Svarbius reikalus atidėkite, o šiandien pasikliaukite savieiga. Jus puikiai nuteiks romantiška kelionė, pasimatymas su mylimu žmogumi po pietų.

Dvyniai – Venkite karštakošiškų sprendimų – būkite kantresni ir nepasiduokite kitų raginimui. Būsite kiek linkę į kraštutinumus, kurie brangiai kainuos.

 

Vėžys – Reikalus tvarkykite neskubėdami, automobilį vairuokite nesinervindami – kitaip patirsite nenumatytų išlaidų. Būkite apdairesni su pinigais.

 

Liūtas – Labiau apgalvokite savo žodžius – ar įvertinate jų veiksmingumą? Venkite ginčų su artimaisiais ir vyresniais, viršesniais bendradarbiais: galite nepastebėti, kad patys klystate. Vakarą skirkite šeimai.

 

Mergelė – Dar kartą atsigręžkite į praeitį, prisiminkite patirtas pamokas (savo, tėvų, ypač draugų). Svarbių reikalų tvarkymą verta atidėti kitai savaitei, o šią dieną, jei galite, skirkite šeimai.

 

Svarstyklės – Ne viskas bus taip, kaip norėsite, – planai gali suirti. Gali tekti spręsti vaikų problemas, aiškintis meilės santykius. Po pietų galimos įdomios pažintys, netikėtas susitikimas su kadaise artimu asmeniu.

 

Skorpionas – Dirbkite neskubėdami, susikaupę, tiesa, ne per daug – pervargti nereikėtų. Saugokite sveikatą. Laikas po pietų geras taikytis, taip pat deryboms ir ilgalaikiams susitarimams. Būkite atidesni maisto, svaigalų ir vaistų kokybei.

 

Šaulys – Nebus tai geras laikas skubėti, demonstruoti savo jėgą. Po pietų ypač geras metas rimtiems pokalbiams. Bus svarbu stiprinti bendradarbiavimo ryšius. Atidžiau, nuoširdžiau reaguokite į sutuoktinio skundus, nerimą. Neatidėkite rytdienai skubių reikalų.

 

Ožiaragis – Atsivers įvykių prasmė, tai padės atsikratyti iliuzijų tvarkant reikalus, vertinant jausmus. Diena įtempta: negeras laikas svarbiems įsipareigojimams. Tiesa, laikas po pietų bus laimingas sprendžiant skolų, mokesčių klausimą.

 

Vandenis – Būkite taupūs, ieškokite papildomų uždarbio šaltinių, tiesa, skolintis venkite. Laikas po pietų bus geras romantiškoms išvykoms, meilės pasimatymams ar pokalbiui su tais, kuriuos laikote savo mokytojais.

 

Žuvys – Jei turite skubių darbų, neatidėkite jų rytdienai – tuomet jie gali ilgam įstrigti. Laikas po pietų palankus ir svarbiam dalykiniam susitikimui, ir rimtam pokalbiui su tėvais.

 

Šaltinis: vytautus.com