2009 m. gegužės 15 d. Penktadienis

135 metų diena, 20 metų savaitė.

Saulė teka 05:13, leidžiasi 21:19. Dienos ilgumas 16:06. Pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo +13 iki +15, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį  nuo +1 iki +3, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 0-2 m/s.
 
Dienos patarimas – Vienam žmogui nelemta puikuotis visais talentais. (Stendalis)

Dienos prietaras – Sakoma, kad atėjusi katė į namus atneša laimę.

Sveikiname – Sofijas, Izidorius, Jaunutes, Algedas.

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.59 3,31 3,12 1,60

Lukoil (Montuotojų g. 2)

3,41 3.05

1,58

 

Dienos vaizdelis.

Avinas
Ne visada auksas žiba – ne visada teisybė akis bado. Kritiškiau vertinkite tai, ką išgirsite, pamatysite. Turėkite savo nuomonę ir nekeiskite ankstesnių įsitikinimų. Labiau pasisaugokite vagių, ypač viešajame transporte.

Tauras
Saugokite sveikatą ir turtą. Netinkamas metas pirkti brangius daiktus, skolinti pinigus, priimti neteisėtas dovanas ir patiems jas teikti. Galbūt šiandien nereikėtų skubėti aiškintis santykių su antrąja puse.

Dvyniai
Jūs kupini energijos ir ryžto, tik nepraraskite saiko. Nors pavyks nuraminti svetimas emocijas, aistras, bus sunku ramiai įveikti nuosavą pasipiktinimą… Dažniau priminkite apie krislą svetimoje akyje…

Vėžys
Stenkitės atsirinkti tik tai, kas svarbiausia, – viskam neužteks nei laiko, nei jėgų, nei pinigų. Neskubėkite kreiptis su rimtu prašymu į draugus – jei bičiulis ir padės, tai, ko gero, bus meškos paslauga. Sutuoktinio nuomonė turėtų būti vyraujanti.

Liūtas
Permainos neišvengiamos – mokėkite su tuo susitaikyti. Atidžiau įsiklausykite į draugų nuojautas, užuominas. Kol kas nieko neplanuokite – dar bus netikėtumų.

Mergelė
Prieš pasakydami „ne“ arba „taip“ pirmiausia suskaičiuokite iki dešimties atbuline tvarka (arba iki šimto), o paskui pagalvokite, gal galima viską atidėti šeštadieniui?

Svarstyklės
Bus sunku likti objektyviems ir ramiai vertinti naujienas. Bet kol kas tai neišvengiami sunkumai, kurie vargins bent savaitę.

Skorpionas
Saugokite savo paslaptis, gerą vardą, ramybę, sveikatą ir turtą. Turite stengtis nepakliūti į kritines situacijas. Tai labai priklausys nuo jūsų nusiteikimo.

Šaulys
Viskas gali atrodyti netikę, taisytina, šalintina, o išties kenksmingi dalykai – priimti. Pasirūpinkite gera sutuoktinio nuotaika.

Ožiaragis
Niekas niekur nedingsta, tad jeigu iškart neišvysite savo triūso rezultatų, nenusivilkite. Neskubinkite įvykių ir neskubėkite tiek darbe dirbdami, tiek namie ką nors meistraudami.

Vandenis
Nepraraskite jums būdingo įžvalgumo ir atsargumo. Netikėkite paskalomis apie mylimą žmogų, tačiau būkite atidesni, su kuo leidžia laiką jūsų vaikai ir kaip apskritai jie leidžia jūsų pinigus.

Žuvys
Jaudinatės labiau, nei iš tiesų reikėtų. Galbūt verta atvirai pasišnekėti su artimaisiais ar geru draugu? Būkite atidesni tėvų savijautai, teikite daugiau dėmesio mažiesiems.

 

www.vytautus.com