2009 m. gegužės 14 d. Ketvirtadienis

134 metų diena, 20 metų savaitė.

Saulė teka 05:15, leidžiasi 21:17. Dienos ilgumas 16:02. Pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo +10 iki +12, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +3 iki +5, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s.  

Dienos patarimas – Bailys – pavojingiausias žmogus, jo labiausiai verta bijoti. (L. Bernė)

Dienos prietaras – Negalima dėti pirštinių ant stalo, nes neturėsi pinigų.

Sveikiname – Gintarus, Mildas, Bunifacus.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.57 3,71 3,06 1,61

Lukoil (Montuotojų g. 2)

3,45 3.01

1,59

 

Dienos vaizdelis.

 

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)
Panašu, kad stokosite emocinės pusiausvyros ir pats nežinosite, ko norite. Tuo tarpu dalykiniais saitais su jumis susiję asmenys reikalaus pareigingumo, atsakomybės. Nepamirškite paskirtų dalykinių susitikimų, prisiimtų įsipareigojimų.

Tauras (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)
Neblogai seksis darbe, ypač jei jūsų veikla yra susijusi su užsieniu, mokslu, žiniomis, informacija, transportu, ryšiais. Galbūt gausite svarbią žinią iš toli. Tačiau meilės objektas nebus toks realus ir taip lengvai pasiekiamas kaip vylėtės.
     
Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 21 d.)
Kils pagunda išleisti daug pinigų, todėl mėginkite iš anksto save disciplinuoti, susidaryti pajamų ir išlaidų planą. Jei turite tartis dėl kokių nors finansinių reikalų, atsiskaitymų, padarykite tai neatidėliodamas.
     
Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)
Jei laukiate atsakymo, susijusio su projektu, darbu, karjera, jis neužtruks ir tikriausiai jus nudžiugins. Jums bus nesunku susivokti kitų jausmuose ir elgtis taip, kaip jie norėtų. Tai gali padidinti gerbėjų, sąjungininkų skaičių.
    
Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)
Šiandien nesunkiai spręsis konfliktinės situacijos, finansiniai klausimai. Galbūt mėginsite išnarplioti painiavą, susijusią su darbu, sveikata, pinigais. Turėtumėte daug ką išsiaiškinti. Tinkamai pasinaudokite tuo, ką pavyks pasiekti.
     
Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)
Meilės reikalai gali įgauti kitą kryptį. Nė nepastebėsite, kaip būsite įviliotas į „saldžias pinkles”. Jei nenorite permainų, verčiau nepradėkite dviprasmiško žaidimo. Kažkas gali pasikeisti ir santykiuose su vaikais.
    
Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)
Jūsų dėmesį okupuos buitinės peripetijos. Turėsite išlaidų, susijusių su komfortu, įvaizdžiu arba sveikata, namų bei namiškių reikmėmis. Pažįstamas asmuo gali pateikti verslo pasiūlymą, į kurį vertėtų atkreipti dėmesį.
    
Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)
Įdomi, informatyvi diena. Jus gali kažkuo nustebinti artimas žmogus arba netikėto pasiūlymo sulauksite iš neabejingo jums draugo, kolegos. Kas ką tik atrodė sudėtinga ir neįveikiama, staiga gali tapti paprasta ir suprantama.
    
Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)
Dvasinis bei fizinis komfortas šiandien jums bus ypač reikalingas ir trokštamas. Neblogai seksis tvarkyti piniginius, turtinius reikalus. Jeigu norite gauti kokią lengvatą ar nuolaidą, panašu, kad nenusivilsite.
     
Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)
Diena žada gerų įspūdžių, mielų susitikimų ir netgi romantikos. Pravartu imtis reikalų, susijusių su paveldu, nuosavybe, kreditais. Tačiau dėl kai kurių klausimų turėtumėte pasitarti su šeimos nariais.
    
Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)
Ši diena palanki kūrybai. Slaptas meilės romanas arba pasinėrimas į filosofinius apmąstymus taip pat bus geras vaistas nuo susirūpinimo rytdiena. Kurkite ateities planus, bet neskubėkite įvykiams užbėgti už akių.
    
Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)
Visur reikės spėti, viską padaryti. Dėl savo gabumų ar gero kolektyvo su užduotimis susidorosite be problemų, o gal net veržte veršitės į naują avantiūrą. Suinteresuotumas bus ypač didelis, jei jausite, kad dėl to šis tas nubyrės į kišenę.

 

 

www.vytautus.com