2011 m. Sausio 3 d. Pirmadienis

3 metų diena, 1 metų savaitė.

Saulė teka 08:42, leidžiasi 16:04. Dienos ilgumas 07:22. Delčia.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -8 iki -10, giedra, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 0-2 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -6 iki -8, debesuota, sniegas. Vėjas pietvakarių, 0-2 m/s.

Dienos mintis – Laikas ir proga neįstengs padėti tiems, kurie patys nesistengia. (Dž. Kaningas)

Sveikiname – Genovaites, Viltautus, Vydas, Vidas.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Elkitės ramiai, nieko nekeiskite, ir ši diena praeis be nuotykių. Nepatartina rizikuoti tvarkant piniginius, turto reikalus.

Tauras –
Rytą gauta naujiena, išgirstas pasiūlymas gali būti tik akių dūmimas. Mokėkite skirti provokacijas. Stebėkite aplinkos ženklus, žmonių elgesį, įsiklausykite į mylimo asmens, savo vaikų kalbas: galite suprasti tai, kas iki šiol jums buvo paslaptis.

Dvyniai –
Nepervertinkite savo galimybių nei tvarkydami reikalus, nei aiškindamiesi santykius su mylimu žmogumi.

Vėžys –
Gana slegianti diena, nors vakarop kai kas gali pasisukti į gera. Galvokite tik apie šviesius dalykus, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Kita vertus, nepanikuokite, jei ką negera sužinosite apie artimą žmogų.

Liūtas –
Pasistenkite nesikišti į kitų reikalus, nesivelti į intrigas: nukentėsite ir nieko nepakeisite. Savo darbus atlikite kuo atidžiau, nes bus didesnė profesinių klaidų tikimybė.

Mergelė –
Jauniems ir nepatyrusiems reikėtų būti atsargesniems: nedėkite daug vilčių į pasiūlymus, gautus iš užsieniečių ar įtakingų, žymių asmenų. Ir vyresnio amžiaus žmonių laukia netikėtumai, nes, ko gero, svarbus reikalas bus atidėtas.

Svarstyklės –
Sunkus, įtemptas laikas. Iš jūsų darbe bus nemažai pareikalauta, tad nereikėtų imtis nieko papildoma. Venkite daug reikalauti iš artimųjų: griežtumas šiuo metu neduos tokių rezultatų, kokių tikitės.

Skorpionas –
Jėgų stigs, bet jei neskubėsite, netikėtumai jums nesugadins nuotaikos. Netinkamas laikas kreiptis į draugus su prašymais, tiesa, jei jums ką nors pažadės antrą dienos pusę, tai bus įvykdyta, gal tik ne taip greit, kaip norėsite.

Šaulys –
Nepalanki diena. Nesiimkite nieko svarbaus ir nepasiduokite liūdnesnėms mintims. Dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite padaryti lemtingų klaidų dirbdami ar bendraudami su mylimu žmogumi.

Ožiaragis –
Visiems nebūsi geras, teks rinktis ką nors viena. Netikėtas susitikimas ar kokia nors naujiena gali priversti apsigalvoti dėl reikalo, apie kurį seniai mąstėte. Pernelyg nepasikliaukite pažadais: reikalus geriausia tvarkyti vieniems.

Vandenis –
Nenorėkite nieko daug, tenkinkitės mažu. Nepalankus laikas reikalauti jums priklausančių pinigų, uždarbio padidinimo ar meilės iš sutuoktinio. Nepirkite vertingų daiktų neapgalvoję!!!

Žuvys – Įsidėmėkite dalykus, kurie šaus į galvą ar kuriuos išgirsite vakare, ateityje tai gali praversti. Vyrams bus palankesnė pirma dienos pusė, moterims – antra.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}