2009 m. vasario 17 d.

48 metų diena, 08 metų savaitė.

Saulė teka 07:36, leidžiasi 17:30. Dienos ilgumas 09:54. Mėnulio fazė – delčia.     

Dienos patarimas – Kvailas tas, kuris daro sau bloga, norėdamas padaryti gera savo draugui. (Hipokratas)

Dienos prietaras – Nemeluok, delnai pradės želti. (Lietuvių liaudies išmintis)

Nepamiršk pasveikinti –Donatos, Donato, Viltės, Vaišvilo.

Dienos anekdotas.

Vasario 17 d. horoskopus skaitykite paspaudę „Skaityti daugiau”.

Avinas

Ši diena, žinoma, skirta ilsėtis, bet, kad neužmigtų smegenys, išsirinkite kokį nors intelektualų poilsio variantą. Galėtų tikti šachmatai, jei nemokate ar neturite partnerio, bent paspręskite kryžiažodžius.

Tauras

Bandydamas nuveikti ką nors naudinga, tik veltui švaistysite laiką. Užsiimkite verčiau kuo nors maloniu, nes suderinti nepavyks. Būkite atsargus, šiandien jus gali lengvai apgauti.

Dvyniai

Galite būti ramus, nes šiandien tikimybė, kad pateksite į kokią nors nemalonią situaciją, labai menka. Visa kita priklauso tik nuo jūsų noro veikti ir sumanumo.

Vėžys

Šiandien būsite perpildytas energijos ir visokiausių idėjų, kaip ją būtų galima panaudoti. Tokia būsena – aktyvaus žmogaus svajonė, bet būkite protingas, nes organizmas gali neišlaikyti perkrovų.

Liūtas

Šią dieną veikiausiai leisite ne su kompanija, bet, kita vertus, ir vienišas nesijausite. Diena bus labai tinkama apmąstymams apie gyvenimo prasmę, filosofiniams skaitiniams ir meditacijai.

Mergelė

Prieš atsakydamas į užduotą klausimą, įdėmiai jį išanalizuokite, ar nėra kur dviprasmybės. Neskubėkite, nes galite lengvai atsidurti kvailoje padėtyje. Jei vis dėlto prašautumėte pro šalį, pamėginkite viską nuleisti juokais.

Svarstyklės

Niekas taip greitai nenuginkluos norinčio susiginčyti pašnekovo kaip savų klaidų pripažinimas. Ypač jei iš tiesų esate neteisus. Pasinaudokite šiuo metodu, ir jums neteks kankintis dėl savo užsispyrimo. O ir bręstantis konfliktas netruks užgesti.

Skorpionas

Šiandien plepėsite nesustodamas. Teks visą laiką save kontroliuoti, nes pokalbyje nori dalyvauti ir kiti, be to, rizikuojate leptelėti nei šį, nei tą… Sutokite laiku, nes bus nesmagu, jei sustabdys kiti.

Šaulys

Nevertėtų bloga nuotaika teisinti savo kvailų poelgių arba dar blogiau, nenorą imtis konkrečios veiklos. Imkite šiandien ir nuveikite ką nors prasmingo. Tiktų ir namų ruoša – ir patį rezultatas džiugins, ir namiškiai šypsosis.

Ožiaragis

Jūs sugebėsite susidoroti su bet kokia situacija, kad ir kokia neįprasta ji būtų. Tačiau diena, lyg tyčia, visai eilinė, tad gal nė nebus kur pademonstruoti savo sugebėjimų. Gal verta sunkumų paieškoti pačiam?

Vandenis

Būkite pasirengęs netikėtiems fortūnos posūkiams. Šiandien turėsite galimybę pagauti ją už uodegos. Gali būti, kad teks atidėti kažkokius senus darbus, kad galėtumėte visas jėgas skirti naujos idėjos įgyvendinimui.

Žuvys

Šiandien galite staiga suprasti, kad, tai, ką laikėte tik savo asmeniniu reikalu, staiga tapo plačiai žinoma ir aptarinėjama. Suvoksite, kad esate narstomas po kaulelį ir su pasimėgavimu apkalbamas. Teks pasukti galvą, kaip užčiaupti burnas plepiams.

www.vytautus.com