2010 m. Spalio 22 d. Penktadienis

294 metų diena, 42 metų savaitė.

Saulė teka 07:59, leidžiasi 18:07. Dienos ilgumas 10:08. Pilnatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +3 iki +5, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 7-9 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki +2, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Meilė – tai akimirka, švystelėjanti visų saulių ir žvaigždžių visatos spindėjimu. (M. K. Čiurlionis)

Sveikiname – Donatus, Malvinas, Severinas, Viltarus, Mingedes, Aliodijas, Severus.

Dienos horoskopas:


Avinas – Panašu, kad būsite neprognozuojamas ir pats savęs beveik nekontroliuosite. Kas nors gali dėl to nusivilti, prarasti pasitikėjimą, o kažką tuo kaip tik suintriguosite ar net sužavėsite.

Tauras –
Gali būti, kad teks rūpintis pajamų šaltiniu ar būsima išvyka, dovanomis. Tai kainuos daug nervų, tačiau nenuvils tų, dėl kurių stengiatės. Vis dėlto vertėtų atidžiau rinktis prekes, ypač jei ketinate ką nors pirkti iš elektros, technikos.

Dvyniai –
Šiandien laukia daug lakstymo, pokalbių. Galbūt apie save išgirsite nemalonių apkalbų ar gandų. Kita vertus, bloga reklama dažnai yra geriau nei jokios reklamos, tad tai gali išeiti į naudą. Saugokitės avarinių situacijų.

Vėžys –
Praeities aktualijas gali priminti susitikimas su senu bičiuliu, giminaičiu arba dabar pasireiškiančios jūsų ankstesnių veiksmų pasekmės. Tikriausiai neišvengsite atsakomybės arba savigraužos dėl padarytų klaidų.

Liūtas –
Tikėtina, kad akiratyje pasirodys senas gerbėjas arba kažkas mėgins užkariauti jūsų dėmesį. Bus smagu, jei jis jums patinka ir jei nekamuoja finansinės problemos, vaikų bėdos. Tačiau labai panašu, kad ne viskas jus šiandien džiugins.

Mergelė –
Nerimausite dėl įstrigusių ar nebaigtų darbų, savo ar artimo žmogaus sveikatos, profesinės padėties. Gali išryškėti jūsų kompetencijos trūkumas arba atliekamas darbas pareikalaus ypatingo meistriškumo.

Svarstyklės –
Dalykinėje srityje laukia netikėtumai. Santykiai su konkurentais ir verslo partneriais tikriausiai bus permainingi ir įtempti, kupini pavydo. Pasistenkite nesipykti bent jau su mylimu žmogumi, nes neteksite ir jo palankumo.

Skorpionas –
Nerimausite dėl finansinių reikalų. Galite jausti spaudimą susimokėti mokesčius, grąžinti skolą, bet kokia kaina plėsti verslą, ieškoti naujo pajamų šaltinio, susimokėti baudą. Tačiau galimos ir gana netikėtos išeitys iš komplikuotų situacijų.

Šaulys –
Šiandien neturėsite galimybės tinginiauti. Ypatingi užsiėmimai ar kontaktai leis atsiskleisti svarbioms jūsų savybėms. Jausite neįveikiamą nerimą, jei teks ruošti publikacijas, organizuoti seminarus, demonstruoti kompetenciją ar tikrinti kitų žinias.

Ožiaragis –
Panašu, kad teks iš peties paplušėti norint gauti bent patenkinamus rezultatus. Svarbu išsaugoti gerą reputaciją ir nesugadinti reikalų eigos. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, kompiuterine technika.

Vandenis –
Ko gero šiandien pajusite slapta jums parengtus išbandymus, patikrinimus. Pirma mintis bus slėptis, trauktis iš kelio, nusileisti. Neverta panikuoti, susiimkite ir apginkite savo poziciją bei interesus.

Žuvys –
Tikriausiai įtemptai darbuositės, dėl visko jaudinsitės, nerimausite. Verčiau pasitelkite į pagalbą kolegas, aplinkinius ir pataupykite savo jėgas, ypač jei negalite pasigirti sveikata. Beje, šiandien ji itin pažeidžiama.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}