2010 m. Gegužės 22 d. Šeštadienis

142 metų diena, 20 metų savaitė.  

Saulė teka 05:04, leidžiasi 21:28. Dienos ilgumas 16:24. Priešpilnis.

Oro temperatūra dieną +21 iki +23, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį +9 iki +11, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s. 

Dienos mintis – Dovanotam arkliui į dantis nežiūrima. (LIAUDIES IŠMINTIS) 

Sveikiname – Elenas, Julijas Ritas, Eimantus, Aldonas, Jules.

Dienos horoskopas:

Avinas – būsite linkę ieškoti naujų pažinčių, ryšių arba ne itin moraliais būdais siekti ankstesnių santykių atgaivinimo. Tačiau jums gali trūkti realybės jausmo, subtilumo, todėl grės nusivylimai. Pasistenkite nesugriauti to, kas jums be galo svarbu.

Jautis – dėl neatsargumo gali nukentėti jūsų ar kažkieno kito sveikata arba piniginės turinys. Nesuklyskite pasikliaudami vien savo nuožiūra ir manydami, kad patys vieni galite viską pakeisti. Atsiras laikinų kliūčių, trukdančių jūsų planams.

Dvyniai – galimi nesusipratimai dėl ekstravagantiškų jūsų ar partnerių poreikių. Kitiems gali atrodyti, kad jūs kuriate įtampą ir demonstruojate kaprizus. Gali tekti aiškintis dėl finansinės ar kitos atsakomybės, vertybinės orientacijos, meilės nuotykio.

Vėžys – nelengva dienelė. Bus sunku susitaikyti su aplinkinių savanaudiškumu, nesiskaitymu. Nebūkite kategoriški ir nesinervinkite, kad jūsų negirdi ar nesupranta. Verčiau paieškokite temos, kuri nekelia konfrontacijos.

Liūtas – naujienų galite sulaukti iš giminaičių, draugų. Dėl to gali keistis jūsų planai. Reikalą, susijusį su kelione, pervežimu, ryšiais, taip pat gali tekti koreguoti. Kontroliuokite savo kalbą, jei nenorite pakenkti asmeniniams santykiams.

Mergelė – šiandien ne tiek daug pavyks padaryti, kiek planuojate. Atsiras kliūčių. Būsite linkę slapukauti, veltis į neaiškias avantiūras. Arba žmogus, kurį neblogai pažįstate, užmins keistą mįslę, sukels įtarimų. Venkite svaigalų.

Svarstyklės – galimi išbandymai meilės ir kūrybos sferoje. Galbūt užlies romantiškų prisiminimų banga, bet kartu su ja – atgis senos nuoskaudos, abejonės. Trokšite susigrąžinti nepamirštamą aistrą, kad ir trumpam. Tokiu polėkiu stebėsis jūsų draugai.

Skorpionas – gali būti, kad jus trauks nelegali veikla, uždraustas vaisius, neduos ramybės svetima nauda. Tai gali kiek pakenkti jūsų reputacijai, piniginei ar bent jau prislėgti sąžinę. Turite kontroliuoti save, kad išvengtumėte slidžių pagundų.

Šaulys – galite patirti nemalonumų, kurti nerealius planus. Vis dėlto nei materialiniai, nei kiti sunkumai nesutrukdys siekti užsibrėžto tikslo, jei tik sugebėsite sutarti su kitais žmonėmis, suderinti interesus. Jausite poreikį mylėti, žavėti.

Ožiaragis – jausite artėjant finansinę krizę ar kitokią grėsmę. Jus gali suerzinti partnerio egoizmas arba apvils žmogus, iš kurio nemažai tikėjotės. Tam tikra prasme turbūt paaiškės, kad viršijote savo galimybes ar pažeidėte principus.

Vandenis – mintys ir kalbos suksis apie galimus svečius iš užsienio, svarbius vizitus ir pan. Galbūt teks atstovauti kažkokiems interesams, leistis į kelionę. Rūpesčių gali sukelti vaikai. Dėl meilės taip pat galite nerimauti, patirti didelį ilgesį ar dilemą.

Žuvys – gana įtempta atmosfera gali susidaryti darbe. Kaip įmanydami venkite paviršutiniškumo, atsainumo, laikykitės darbo saugos bei vidaus tvarkos taisyklių. Būtina savitvarda, taktas, antraip galite daug netekti. Rūpinkitės sveikata.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}