Horoskopas ketvirtadieniui 08-25

Avinas – Aktualūs bus finansiniai reikalai. Jei pašaliniai kontaktai neiškraipys dienotvarkės, galbūt padarysite darbelį, kuris leis pasipelnyti, užsitikrinti paramą ar pan. Palanku aiškintis senus nesutarimus, reguliuoti santykius.

Tauras – Tie iš jūsų, kurie savo veikloje remiasi protu bei fantazija, nestokos entuziazmo. Tačiau gali būti, kad kai kurios geros idėjos apsineš iliuzijomis, praras prasmę. Arba kažkas gali būti ne pagal jėgas. Patausokite save, nepersitempkite.

 

Dvyniai – Diena bus kupina reikalų, kuriuos sėkmingai tvarkysite. Nestokosite kūrybingumo, liežuvio aštrumo bei komercinio apsukrumo. Galite rasti naujų reikalingų ryšių, galbūt per įtakingus draugus ar specialaus renginio metu.

 

Vėžys – Šiandien bus aktualūs tiek savi, tiek kitų žmonių turtiniai, piniginiai reikalai. Tikėtina, kad darysite pajamų bei išlaidų apskaitą, planuosite reikiamus pirkinius. Galbūt pažįstamas žmogus pasiūlys įsigyti gerą daiktą.

 

Liūtas – Gali kilti impulsas mesti įgrisusius darbus ir užsiimti tuo, kas malonu arba ypač domina. Būsite nusiteikęs išlaidauti, kad nudžiugintumėte brangius jums žmones arba kažkam padarytumėte įspūdį.

 

Mergelė – Trūks tvarkos jūsų aplinkoje ir bus sunku su tuo taikstytis, tačiau kažin ar užteks laiko ir jėgų nuosekliai imtis darbų. Norėsis keisti nepakeičiamus dalykus. Būtų gerai, jei jums padėtų artimi žmonės.

 

Svarstyklės – Būsite dosnus, ypač savo vaikams ir mylimam žmogui. Sėkmingai darbuositės kūrybinėje srityje, nevengsite rizikos, nuotykių. Seksualiniai eksperimentai, verslo avantiūros – tai tik maža dalelė to, kas gali šauti jums į galvą.

 

Skorpionas – Tikriausiai teks suktis kasdieninių darbų verpete, aptarti ne kartą svarstytus klausimus. Būsite nepakeičiamas ir patikimas, suprantama, jei gausite deramą atlygį. Sumaniai sudarysite sutartis, rūpinsitės transportu, ryšiais.

 

Šaulys – Jausite emocinę įtampą, nerimą. Panašu, kad iniciatyvą perims kiti žmonės, o jums beliks tikėtis, kad ir jų, ir jūsų neaplenks sėkmė. Kita vertus, taps aišku, kad kiekvienas kovoja už save ir kad reikia sugebėti įtikti ir patikti. Bus apie ką pamąstyti.

 

Ožiaragis – Gali padvelkti permainomis. Mažiau gilinkitės į svetimus trūkumus, silpnybes, o verčiau pasirūpinkite savais psichologiniais kompleksais, netikusiais įpročiais. Visas reikalingas korekcijas pradėkite nuo savęs, o ne nuo kitų.

 

Vandenis – Gali būti pareikalauta, kad imtumėtės didesnės atsakomybės, pademonstruotumėte kompetenciją, žinias arba kad atliktumėte skubų neplanuotą darbą, vyktumėte į komandiruotę. Tuo pačiu galite tikėtis vertingų pasiūlymų.

 

Žuvys – Šiandien jums gali iškilti pasirinkimo klausimas profesinėje srityje arba asmeniniuose santykiuose. Galbūt turėsite galimybę realiai išbandyti savo jėgas, žinias. Gali būti organizuojami reikšmingi renginiai, susirinkimai.

 

Šaltinis: vytautus.com