2010 m. Spalio 26 d. Antradienis

298 metų diena, 43 metų savaitė.

Saulė teka 08:07, leidžiasi 17:58. Dienos ilgumas 09:51. Pilnatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +5 iki +7, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -1 iki +1, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas vakarų, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Ką pasėsi – tą ir pjausi. (Liaudies išmintis)

Sveikiname – Liudginus, Mingintes, Evaristus, Liaudginus, Vitas.

Dienos horoskopas:


Avinas – Atkreipkite dėmesį į reklamą ir bet kokią informaciją – galite išgirsti kažką jums labai svarbaus. Nepraleiskite pro ausis ir to, ką kalba, pataria artimos aplinkos žmonės, giminės. Keistai ir pavojingai gali pakrypti jūsų meilės reikalai.

Tauras –
Diena nepalanki aktyviems veiksmams, oficialiems susitikimams. Neskubėkite atskleisti savo nuomonės, planų. Verčiau nuodugniai pamąstykite, jei turite kažką nuspręsti, daugiau pabendraukite su artimaisiais. Rizikuoti nepatartina.

Dvyniai –
Galite sulaukti svarbių žinių iš vaikų ar mylimo žmogaus arba apie juos. Neatsisakykite romantiškos pramogos. Tai atneš naujų įspūdžių, pažadins jausmus. Kita vertus, nusimato su tuo susijusios nemažos išlaidos.

Vėžys –
Domėsitės dieta, mityba, higienos, medicinos, komforto priemonėmis. Galbūt tvarkysite darbo aplinką ar darysite pakeitimus namų ūkyje. Labiau paisykite darbo saugos taisyklių. Labiau pažeidžiama bus jūsų sveikata, tad ją itin tausokite.

Liūtas –
Šiandien būsite aktyvus, neieškosite žodžio kišenėje. Jums išties netrūks aplinkinių dėmesio. Bėda ta, kad bus daug nenuoširdumo, todėl galite pasikliauti ne tais, kuriais derėtų. Spontaniška avantiūra gali atnešti nuostolį.

Mergelė –
Prieštaringa diena. Vieni kontaktai ir reikalai statys jus į keblią padėtį, bus nuostolingi, kiti atvers naujas perspektyvas, didins pasitikėjimą savimi, optimizmą. Reikia būti labai apdairiam. Saugokite sveikatą ir piniginę.

Svarstyklės –
Pasižymėsite intelektiniu aktyvumu, humoro jausmu. Noriai bendrausite su nepažįstamais ir pažįstamais žmonėmis. Tik galbūt grauš nerimas dėl uždarbio arba dėl toli esančio svarbaus jums žmogaus. Įtarimų kels jo neprognozuojamas elgesys.

Skorpionas –
Lyg ir nebus kliūčių demonstruoti profesinius sugebėjimus, iškalbą, gerai dirbti ir neblogai uždirbti. Įmanomas naudingas pasiūlymas, tačiau jam realizuoti prireiks pinigų, investicijos. Galite pasigailėti dėl vieno skuboto įsipareigojimo.

Šaulys –
Tikriausiai ryžtingai sieksite populiarumo, nuosekliai stengsitės realizuoti planus. Situacija ir aplinkinių susidomėjimas jumis teiks optimizmo. Tačiau neapsirikite – kai kurie iš jūsų aplinkos žmonių nėra tokie geranoriški kaip atrodo.

Ožiaragis –
Šiandien neblogai seksis, jei užsiimsite menu, labdara, okultine veikla. Tačiau vakare galite pasijusti tarsi išsunktas, prisirinkęs svetimų problemų, negalavimų. Venkite svaigalų.

Vandenis –
Šiandien vadovausitės emocijomis ir intuicija. Iš ryto galite aptarti svarbius reikalus, išgirsti pasiūlymų. Tačiau kol kas nieko nepasirašykite, neteikite garantijų. Tuoj daug kas atrodys kitaip. Neatidėliodamas išsiaiškinkite piniginius klausimus.

Žuvys –
Šiandien labiausiai rūpės piniginiai reikalai, namų ūkis, komfortas. Svarbu neprarasti budrumo, nes lengvai galite prisidaryti problemų. Kita vertus, nemalonumų išvengsite, jei neakcentuosite vien savo interesų ir nemėginsite neteisėtai jų įtvirtinti.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}